Anunt (non-capitol)

516 11 1
                                    

OMG!!!! Daca v-ati uitat pe 24 ianuarie 2017 (azi) la live-ul lui Cristi poate va veti aduce aminte ca pe la minutul 30/40/50 a raspuns la un comentariu care intreba "ce crezi despre fanele care fac cartii despre tine pe Wattpad?" Acea intrebare am pus-o eu!!!! Cristi mi-a raspuns "ba frateeee..mi se par foarte ok adica cred ca fanele sunt foarte amuzante, creative si au o imaginatie foarte bogata facand acele cartii dar cartiile cu greselii gramaticale sunt destul de nasoale" Cristi mi-a raspuns la comentariu!!!(cred ca va dati si voi seama ca arunci cand mi-a raspuns am scos un tipat de fana nebuna). Timp de doua ore am spamat chatul intrebandu-l "o sa faci o serie in care o sa citesti cartii despre voi in Wattpad?" am spamat, am spamat, copy-paste, copy-paste dar el nu a raspuns 😑. Doua ore! Am scris doua nenorocite de ore! Pe youtube ma cheama "Jaqueline Eremia" (un mod subtil de a face reclama la canalul tau 😂).

Mesaj pentru Cristi/Vlad in caz de vad asta (chiar daca sunt sigura ca nu o vor face 😢😢):
Suntem multe muntene care va iubim si va sustinem in absolut tot ce faceti. In live ai spus ca nimeni nu-i perfect, asa si este dar pentru noi, sunteti mai mult de cat perfecti. Sunteti amuzanti si mereu aveti chestia aia care ne aduce un zambet pe fata. Nu am putut asista de la inceput la live, am venit dupa 20 de minute de la inceperea transmisiei dar cand am vazut "CrysTyRO transmite in direct acum" mi-a aparut un zambet urias pe fata. Probabil voi nu stiti cine suntem dar noi am face orice sa va cunoastem. La vara am ocazia sa merg in Italia dar am decis sa merg la Constanta. Exact. Ca sa va vad pe voi (+marea 😂). Toate muntenele avem acelasi mesaj pentru voi "Multumim ca ne imbunatatiti ziua!"

Mda fetelor...stiu ca a fost cel mai ciudat capitol ever dar am simtit ca trebuie sa spun asta..cred ca sunteti si voi de-acord cu ce am zis mai sus (daca sunteti muntene). Nu ma criticatii "ei habar n-au ca existi" sau "nu o sa iti vada cartea niciodata" pentru ca imi dau si eu seama dar inca am speranta. Ii urmaresc de la 9.000 de abonatii si ii voi sustine chiar si cand se vor lasa de Youtube.

Scuze. Nu am putut posta zilele astea pentru ca am fost intr-o mini-tabara la ski cu scoala. Promit ca ma voi revansa dandu-va un capitol de vreo 1000 de cuvinte. Pana atunci: pup de la bossu' pandicorn 🐼🦄😘

Fratii MunteanuWhere stories live. Discover now