XII

1.2K 48 10
                                    

Dupa o luna

In tot acest timp s-au petrecut foarte muuulte ! Mara s-a mutat in Constanta , Diana si cu Vlad s-au despartit ... dar inca suntem prieteni buni ! Eu si cu Cristi ..... ne intelegem tot mai bine pe zi ce trece . Ne iubim tot mai mult pe zi ce trece . 😍😘❤

Eu sunt la liceul Decebal impreuna cu Cristi , Vlad si Mara... bine inteles .

Astazi am ajuns din fericire si din pacatr mai devreme la scoala .
De ce din fericire ? Pentru ca nu mai suport sa primesc observatii de la profesori .
De  ce din pacate? Pentru ca prima ora este ora de istorie si o urasc pe doamna , care zici cate odata ca este cea mai mare tampita ! 😲😲😲

Am zis sa ma asez cuminte in banca . In spatele meu statea Mara . Cristi statea evident in aceeasi banca cu mine . Iar Vlad .... surprinzator s-a asezat langa Mara .
Uuuu..... 😂😂😂

-Auzi ... iubire ... cumva lui Vlad ii place de Mara ?

-Aaa... nu.... spune el cu o voce foarte subtire (Minte ! )

-Minti ! Mereu cand minti ti se subtiaza vocea ! Haide !!! Spune-mi adevarul !!! Promit ca nu spun la nimei ! Avand in vedere ca ... si Marei ii place de Vlad .

-Ok ! Ok ! Si... da este adevarat ...Vlad este efectiv inebunit dupa Mara!

-Aww... mai dau sa spun ceva dar intra dracu in persoana (profa de istorie )

-Mai ... mai ... da ce era cu galagia aia ? Se aude tocmai din cancelarie ! De data asta ii dau dreptate cotoroantei , intr-adevar toata lumea ziceai ca e scapata de la zoo. Ce ar fi sa va dau lucrare ? Nu .... de acum stiti ceva ? Daca va mai gasesc asa ... sa moara mama daca nu va las pe toti CORIJENTI ! CLAR ?

-DA DOAMNA ... 😒😒😬 Spune toata clasa la un ison .

*********

Stateam la ora si ma plictiseam .... deodata ma intep intrun ac ce era pe banca mea . Nu era asa mica intepatura cum va asteptati ! Imi curgea mult sange. Nu aveam de ales... trebuia sa ma duc oleaca pana la baie , eventula pana la cabinet .

-Doamna , ma pot duce pana la baie ? O intreb eu pe profa.

-Antonescu ? Chiar nu mai rezisti ... auzi ? Tu mai esti in clasa pregatitoare si nu te mai poti tine ? Daca tu admiti ca ai 6 ani si esti in clasa pregatitoare eu te las la toaleta . Spune vrajitoarea aia ,auzindu-se pe fundal cateva chicoteli .

-Daca vreti sa stiti doamna , am mana plina de sange si vroiam doar sa ma spal . Spun dandu-mi ochii peste cap .

-Bine , te poti duce . Dar repede !

-Mdea.... spun eu scarbita de atitudinea ei .

Ma duc la baie ma spal si ma sterg cu un servetel . Deodata o fata cu parul blond cu suvite roz , ochii caprui si o fusta indecent de scurta se opreste in fata mea si imi spune:

-Deeci ... tu esti iubita lui Cristi ?

-Da .... si .... care-i baiul ? Spun eu

-Pai ... sti care-i chestia ? As vrea sa te ... desparti de el !

-Si de ce as face asta ?

-Pai ... de unde sa incep ? El este frumos , tu esti o urata ! El este un vlogger faimos , tu esti un mega nimeni , el este popular iar tu ... tu esti doar o taranca ce vrea doar faima lui ... spune fata aceea cu o anumita satisfactie ...

-Adica ... vrei sa spui ca ... tu si Cristi v-ati potrivii mai bine sau ce ?

-Exact ! Ne sta cu muuult mai bine impreuna .

-Ooo ... draga mea .... te inseli ! De unde sa incep ? El este decent nu intrecele limita , tu deja vrei sa ti se vada si p***a sau ce ? El este un dragut ... romantic .... tu esti o pitipoanca care pentru ea romantismul este sa si-o traga cu toti baietii din scoala ! El este un baiat cuminte  ''educat " ... 😂 iar tu ... tu esti o ... CENTURISTA !

-Retrage ce ai spus ... sau ....

-Sau ce ? O sa ma ataci cu pensula de blas ? Hai ca eu am lucrurui muult mai importante decat sa ascult banalitatile pe care le spui !

Gata si cu acest capitooolll...
Dragilor... eu nu prea mai am inspiratie ... si as vrea sa aud si ideile voastre ... poate o sa iasa ceva frumos!
                                Bye... !

Lumea s-a schimbat [Vlad si Cristi MT]Where stories live. Discover now