VII

1.3K 53 6
                                    

Ieri a fost super tare iar Diana este super de treaba !!!

Yaaaaaaaay mi-am facut o noua prietena !

Pana acum eram singuratica , fara prieteni , dar acum am o prietena foarte buna + gemeni Munteanu . Am observat ca lui Cristi ii cam place de mine ... Si mie a inceput sa-mi placa de el ... mai mult ca de un prieten ....

In aceasta dimineata m-am trezit la ..... 6:00 ????!!!

WHATTTT????!!!

In vacanta nici odata , dar absolut nici odata nu ma trezeam mai devreme de 11:00 dar se pare ca se intampla si minuni ...

M-am dus la baie mi-am facut rutina de dimineata si apoi m-am dus la bucatarie sa-mi iau micul dejun .In dimineata asta am mancat un iaurt cu fructe . Am decis sa ma imbrac in salvarii mei Rainbow , un maieu negru cu o plasa de vise inscriptionat si tenesii mei negrii .

Mi-am luat telefonul si am deschis facebook-ul . Se pare ca Diana mi-a trimis o cerere de prietenie . I-am dat ADD si am '' navigat'' mai departe .Se pare ca Vlad facea live cu Cristi ( nu pe You Tube ci pe Facebook)

-Muuulti ma intreaba cine-i fata din poza postat de aseara ... spune Dutu ( se refera la o poza postat de la plimbarea de ieri , si acea fata misterioasa eram chiar eu ) pai acea fata este Ioana , o prietena si in acelasi timp viitoarea mea cumnata , spune Vlad si il apuca rasul .

-Mai dute-n pizda matii !!!!!!!!!! Spune Cristi in timp ce arunca cu o perna in Vlad .

Decid ca ar fi bine sa ies oleaca la plimbare , asa ca imi iau skateboardul , telefonul , castile si ies afara . Dau drumul la o melodie de la Metallica , mai exact Moth into Flame si pornesc... pur si simplu ador sa ma plimb pe skate bpard is sa ascul muzica , mai ales rock .Mai merg puti si dau peste un baiat cu parul brunet si ochii caprui. ERA SELLY !

Hei cam atat cu acest capitol ... sper din tot sufletul ca voi putea scrie maine !

BYEEEEE...!!!!!!!!!

Lumea s-a schimbat [Vlad si Cristi MT]Where stories live. Discover now