XI

1.4K 52 31
                                    

Deodata Cristi ia microfonul in mana (pentru ca aveam DJ automat aveam si microfon) si spune:

-Hei ... salutare ... putina atentie va rog ! Ioana , vrei sa vi pana aici ? Spune Cristi iar eu ma duc spre el . Ioana , mereu cand te vad ... inima imi bate de 200,000 de ori pe secunda .... mereu imi luminezi ziua , ma faci sa ma simt mai bine ... atunci Cristi se pune in genunchi si imj spune ... Ioana , vrei sa fi iubita mea ?

-Cristi ... eu .... DA ! VREAU ! spun si il sarut !

Atuci Cristi scoate din buzunar o cutie . In ea se afla  un lantisor cu o inima de aur gravata pe ea initialele
"I" si "C" . Mi-l pune la gat si incepe iar distractia ...
Am dansat pana dimineata ... Selly s-a imbatat ca un porc ... si Vlad la fel ... si Cristi ... ehhh ... s-a imbatat si el dar nu asa tare ca aia ! De la atata alcol Vlad si Selly cantau numai "oooo viata mea .... ooo dragostea meee.... "

Dimineata

Aoleoooo ... dimineata toata lumea era manga ! Toata lumea a adormit pe unde a apucat ... unii s-au dus sa doarma la Munteni acasa (mai precis unii din invitati au dormit la mine iar alti in apartamentul fratilot , noroc ca ei stau un etaj mai sus 😅😅😅)
Cand m-am trezit era ora 12:29 .... M-am dus mi-am facut rutina de dimineata , m-am imbracat asa :

Si am facut niste clatite , sandwich-uri , m-am dus repede la magazin si am luat muuuulte pungi de cipsuri , si mai multe doze de suc

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Si am facut niste clatite , sandwich-uri , m-am dus repede la magazin si am luat muuuulte pungi de cipsuri , si mai multe doze de suc .... le-am pregatit frumos ca sa mancam cu toti si m-am dus si am tipat ca disperata prin casa :

-TREZIREEEEAAAAAA !!!!!!!!!!!

-Ce este gresit cu tine femeie ? Spune Selly somnoros .

-Lasa-ne dracului sa dormimmmm.... spune Mara .

-Ok .... atunci va trebuii sa mananc eu singura toate clatitele... sandwich-urile ... cipsurile ... si sa beau eu sucurile .... in acel moment toata lumea s-a trezit instantaneu .

M-am dus sa-i trezesc si pe restul care au dormit in apartamentul gemenilor . Am stat toata lumea si am mancat ... dupa toti au plecat in afara de Cristi , Vlad , Mara , Larisa , Sergiu , Emalina , Denis , Andreea , Selly si Magda . Diana a plecat pentru ca au chemat-o parintii acasa .

-Fratilor .... ce facem ? M-am plictisiiit ! Spune Sergiu .

-Ba nu stiu ... spune Vlad .

-Nu stiu despre voi dar eu si iubirea mea mergem la prima noastra intalnire ... Spune Cristi .

Cam atat si cu acest capitol ... de acum sper ca stiti cum facem , la 5 comentari cu " NEXT" fac urmtorul capitol !

Lumea s-a schimbat [Vlad si Cristi MT]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon