1

47 11 2
                                    

Erau aproape 2 ore de cand astept in aeroport zborul spre Las Vegas. Inca de mica astept cu nerabdare acest moment. Momentul adevarului, momentul in care o sa-mi revad parintii si fratele. Au plecat in Vegas cand eu aveam 3 ani si de atunci am mai vorbit cu ei doar de vreo 3 ori. Sunt foarte curioasa sa aflu parerea lor despre mine, deoarece de la acea varsta m-am schimbat enorm. Parul ce odata era de culoarea spicelor de grau a devenit ciocolatiu, iar daca in copilarie eram mai grasa acum pot spune cu mana pe inima ca sunt slaba ca un bat. Pierduta in ganduri, nici nu am observat ca s-a anuntat ultima intrare spre poarta. Am luat-o la fuga, dar normal ca la neatentia mea am lovit pe cineva. Ma intorc si in loc sa dau de un adonis cu ochi albastri, dau de o blonda siliconata pana-n gat imbracata in 2 carpe.

-Scuze, nu eram atenta... spun repede si plec fara ai lasa timp de replica, dar auzind-o cum striga in spatele meu.

Ajung in cele din urma la imbarcare si pana ce avionul a decolat, eu imi imaginam daca o sa-mi fac prieteni in noul oras.

***

Am coborat din avion si am fost surprinsa sa vad ca un domn cu o pancarda pe care scrie numele meu.

- Dumneavoastra sunteti domnisoara Savannah Hill ?

- Da.

- Pai atunci eu o sa va conduc la resedinta parintilor dumneavoastra.

-Ok, multumesc.

Peste jumate de ora de mers pe bulevardele principale ale orasului am ajuns intr-un cartier rezidential plin de case imense. Am oprit in fata uneia si eram atat de emotionata ca am inceput sa-mi fac scenarii in care ei nu vroiau sa ma mai vada.

Am intrat in casa si condusa de majordom am ajuns in living, unde pe o canapea stateau o femeie blonda cu niste ochi albastri, un barbat brunet cu ochii albastri si un baiat cam de varsta mea, brunet cu ochii cenusii.

Femeia s-a ridicat si m-a luat in brate.

- Ohh, Savannah, ce mare te-ai facut !

Apoi a venit randul barbatului care inainte sa ma imbratiseze m-a studiat indetaliat.

- Draga mea fiica, mi-a fost dor de tine...

Dupa ce cei doi sau asezat, baiatul m-a strans in brate si nu mi-a mai dat drumul vreo 2 minute.

- Cat ai crescut surioara !

- Dylan ! ii spune mama si el ma lasa. Lasa fata sa respire, avem multe de vorbit.

SavannahWhere stories live. Discover now