12.

122 7 0
                                    

Vystoupil jsem z auta a šel dovnitř. Prošel jsem vchodem a sedl si na sedačku k nejbližšímu stolu. Krev už nebyla tak hrozná ale i tak. Z kuchyně přišla Tokua. ,, Dobrý den pane co si.... Káva by mi bodla. Kaneki, zavři dveře a zamkni. Co proč?"Řekl a vyšel z kuchyně. ,,K- Kise co tu děláš, Kuruka nám řekla že tě odvezli holubice."Řekl a rychle zamkl. ,, No nějak vypadl proud a tak jsem tady. Jo slyšela jsem o tom že ve druhém okrsku vypadl kvůli bouři proud. Co ti tam dělali. No lepší bude vám to ukázat."Řekl jsem naléhavě a stoupl si. Otočil se zády a zapl kagune.

,, Co to proboha!" Vyhrkli.           ,, Kaneki ty jsi to už zažil, co mám udělat abych se toho zbavil? Nic. Co? Tohle nejde vrátil zpět, ale to teď není důležité, nejprve zajdeme k Utovi. Co tam? Udělat masku. Proč? Nikdo nesmí zjistit že jsi ghúl jinak ohrozíš jak sebe tak i ty co jsou okolo tebe, blbče." Řekl Kaneki a zatvářil se přísně. Po chvilce už jsme mířili k Utovi.

Za 45 minut jsme tam byli. Uta je velmi zvláštní, je vysoký, má rudé oči, vlasy na jednu stranu, peersing a má tetování všude na těle. Vešli jsme dovnitř a Kaneki hned: ,, héj Uto vylez potřebujem tě. Copak se děje Kaneki, a kdo je ten nový? To je Kise ten od Kuruko. Jó ten, nemáš být jen tak náhodou u holubic? No správně ano ale vypadl proud a já... Jo tak tak to už chápu, přes celý nebo jen část? Co? Masku trole. Tak 70 na 30. OK takž tam bude něco vidět. Za 30 minut ji budu mít hotovou jen si tě změříme." Uta ke mě přistoupil a začal mě měřit. ,, Hmm tak to by bylo." Řekl a vlezl si někam dozadu. Já se šel podívat po maskách. Za 10 minut jsme byl zpět. ,,A kde je vlastně Kuruka?" Zeptal jsem se na závěr. Tokua se otřásla a Kaneki odpověděl.

Tokyo Ghoul - Kasimare no KurukaWhere stories live. Discover now