5. seznámení

198 11 4
                                    

Po této konverzaci se věci začali měnit. Já přestával ’’lovit,, ghúly a seznamoval se s Kurukou. Po asi tak 4. týdnech mě Kuruko pozvala na seznámení s jejími přáteli.
,,To myslíš vážně? Jo. Fajn tak v kolik? Ve 15:45 u Anteiku. Dobře budu tam.’’Řekl jsem a rozešli jsme se domu.
  ,,Je to sice náhlé ale nevadí, je přece jenom Pátek. No jo ale když tam přijdu s kague mečem tak to vycítí a když ne tak tu je možnost že mě zabijí na místě, ano je to sice moje kamarádka ale i tak. No, ne vezmu si ho tak či onak by stejně vy cítily že jsem zabil ghúly.’’ Náhle jsem si uvědomil že mluvím až příliš nahlas, každý v okruhu 2-3 metrů to slyšel, přidal jsem tedy do kroku a snažil se domu dostat co nejrychleji. Doma jsem se převlíkl, rychle se najedl vyběhl z domu směrem k Anteiku.

Před Anteikem 15:44,,No to je dost že deš! Hele řekla si ve tři čtvrtě na čtyři tak toho nech

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Před Anteikem 15:44
,,No to je dost že deš! Hele řekla si ve tři čtvrtě na čtyři tak toho nech. Dobře no tak ale už pojď.’’
Chytila mě za ruku a nepustila mě dokud jsem se ne rozešel. Otevřela dveře a křikla: ,,Tokuo, Kaneki to jsem já Kuruka.’’ Otevřela další a vešla dovnitř. U pultu tam stála holka s modrýma vlasama a modrýma očima. ,,Á to už jsme na t………’’Náhle se zastavila a podívala se na mě.

Bylo naprosté ticho a tak jsem řekl: ,,A ahoj, já jsem Kasi Mare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bylo naprosté ticho a tak jsem řekl: ,,A ahoj, já jsem Kasi Mare.’’ Místo odpovědi ale zapla kague, chytila Kuruko za ruku a přitáhla k sobě. ,,Hej co to!’’ Stačil jsem jen říct než do mě někdo ze zadu vrazil tak silně až jsem skončil na druhé straně Anteiku. Podíval jsem se otřesen na toho útočníka a tam stál kluk, měl bílé vlasy a přes oko pásku.

 Podíval jsem se otřesen na toho útočníka a tam stál kluk, měl bílé vlasy a přes oko pásku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,To si opravdu troufáš holubice když jsi sem přišel.’’ Sáhl jsem si do kabátu a vytáhl kague meč. ,,A ty mě až moc podceňuješ! Hej dost nech toho Kaneki, Kasi přišel se mnou. Proč si ho jsem přivedla chceš snad aby nás holubice znova našli! Ne ale on není od holubic. Jestli není od holubic tak proč má kague meč a je cítit jak holubice. Jeho rodinu zabil ghúl a on se pomstil a vzal si jeho kague. Jestli mi nevěříte tak mě to nech te ukázat.’’křikla a mrkla na mě. Nevěděl jsem co to znamená a le věděl jsem že to bude bolet. ,,Fajn ale jestli to ne vyjde tak se odtud nedostane živí. Fajn.’’ Tokua ji pustila a Kuruko ke mě přišla a odhrnula mi kabát a triko z jednoho ramene. Už jsem věděl co se stane a tak jsem zavřel oči a připravil se na bolest.
Zrovna když při tiskla zuby k rameni jsem uslyšel kroky a du paní po schodech. A v tu se otevřeli dveře a v nich nějací puberťáci, kluk a holka.

  ,,Mami řekni něco, nenechá mě koukat na televizi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  ,,Mami řekni něco, nenechá mě koukat na televizi.’’ Křičela holka a ta hala ho za ucho. Náhle oba trhli když viděli co se tu děje. ,,Tati proč si neřekl že bude čerství oběd’’řekl ten hoch a za díval se na mě chladným pohledem. Podíval jsem se na něj a náhle jsem ucítil palčivou bolest v rameni. ,,Kuruko, musela  jsto udělat teď!?’’ Podíval jsem se opět na Kuruko, pusu měla od ’mojí, krve a vypadala že je v rozkoši. ,,Kuruko.....jsi v pohodě? Víc!’’Křikla a chtěla se znova za kousnout, já se ale rychle postavil a vlepil jí facku. Plock! se ozvalo bytem a ostatní i já nechápali co se právě stalo. První se na slovo z mohla Kuruka. ,,Co co se stalo? Hej tak počkat, vysvětlí mi tady někdo co se stalo!,’’křikl jsem a držel si zkrvavené rameno. Tokua přišla ke Kuroko a pomohla jí vstát, a posadila jí ke stolu. Pak se ke mě začali pomalu sunout ti dva a nasávali co jim síly stačily. Už se na mě vrhali když tu se mezi mnou a nima objevil Kaneki a řekl. ,,Žádné jídlo dnes nebude, běšte na horu do pokoje a hned! Ach jo.’’řekla ta holka smutně odešla na horu. Pak se Kaneki otočil a řekl, ,,dáš si kávu? Co ? Ptám se jestli si dáš kafe!? Ano.’’Řekl jsem a šel si sednout ke Kuruko. Poté si k nám přisedli i Tokua a Kaneki a začali vysvětlovat.

Tak a to je pro dnešek vše. Pokud se vám epizoda  líbila nezapomeňte hlasovat, napsat komentář, sdílet a nebo pokud jste tu noví tak dát sledovat pro další díl ;).

Tokyo Ghoul - Kasimare no KurukaWhere stories live. Discover now