5. Bölüm Etkilendim

25.6K 1.9K 77
                                    

Lütfen bölüme başlamadan önce yıldıza dokununuz.

herdem6060 beni takip etmeyi unutmayınız.

Ana sayfamda instagram linkim vardır. nerimanvurgunkitaplari instagram hesabını takip ederseniz çok eğleneceğinize inanıyorum.

İYİ OKUMALAR SİZLERİ SEVİYORUM.


BUSE

Kızlarla güya adamı unutmak için buluşmuştum. Gecenin sonunda konunun yine kara yağıza gelmesi beni sinir etti. Ne yani adamdan etkilendim ve bu kadar zaman geçmesine rağmen kendime bile itiraf edemiyorum mu? Neyse uyumam lazım güzel mis gibi uykularımın içine etti zaten. Hem adı da kara yağız kaldı.

Sarıyer tarafında deniz kenarında çok güzel bir sahil restorandaydım. Dışarıda lapa lapa o kadar güzel bir kar yağıyordu ki seyretmeye doyamadım. Kızlar nerede kaldı acaba aman önemli değil bu manzaraya saatlerce bekleyebilirim.

"Yavrum çok mu geç kaldım?"

"Yok kara yağızım kızlar nerede kaldı diye düşünüyordum bende."

"Kimse gelmediğine göre baldudakların tadını doya doya çıkarayım o zaman," dedi ve dudaklarıma yapıştı. Bu adam hep böyleydi zaten yer ve mekan fark etmiyordu. Alt dudağımı emerken ufak bir inilti döküldü dudaklarımdan, kollarımı boynuna sarıp saçlarını okşamaya başladım. Çok seviyorum saçlarını karıştırmayı, kendimizi kaptırmış dillerimiz artık birbiriyle dans ederken.

"Yuh artık," diye bir ses duymam ile kendimi geri çekmem bir oldu. Off dudaklarından ayrıldıktan sonra neden bu kadar içerisi soğudu sanki, sesin geldiği yöne çekinerek baktığımda Merve'yi yanında kumral yakışıklı bir adam ile el ele gördüm. Tam kıpkırmızı olmuş yok hayır bu şekilde basılmış olamam derken uyandım.

Allah'ım o nasıl rüya öyle ne oldu bana Rabbim bu sesini duyduğum kalbim mi? Ya bacaklarımın arasında hissettiğim sızı, kafamı sağa sola salladım. Aynı Harlequin kırmızı dizilerde okuduklarıma benziyordu. O anı tekrar yaşamak ister gibi gözlerimi yumdum. Gözlerimin önüne gelen görüntülerle hemen yeniden gözlerimi açtım. Kafamı sallayıp hiçte o saçma romanlarda okuduğum şeylere benzemiyor bir kere diye kendimi inandıracağım zaman 'okurken hiç saçma gelmiyordu ama,' diyen iç sesten nefret ediyorum. Her şeyi yüzüme vurmak zorunda mısın? Aman Allah'ım o inleme sesi benden mi çıktı ne kadarda gerçekçiydi.

Saate baktığımda sabahın onu olduğunu gördüm. Sabah beşte yatan biri için bu rüya; yok kesin benim kıçım açıkta kalmış. Bu yaşa kadar öpüşmemiş bir kız nasıl böyle rüyadan bile zevk alır durumda olur. O zaman neden iç çamaşırım ıslak gibi onu hiç anlamadım. 'Anlamadın mı gerçekten,' dedi bu iç ses yine kendim ile kavga etmeye başlamadan hemen bir duş alıp ve kahvaltıyı hazırlayayım diye yataktan kalktım.

Gözlerimi yumdum kalkmadan önce yine yüzü geldi gözümün önüme hafif gülümseyen hali Allah kahretsin ben çok hoşlandım o adamdan, kara yağızımdan ohh ne güzel ilk aşkım platonik ve adını bile bilmediğim bir adam oldu. Kısa bir duş aldıktan sonra çok utansam da gusül abdestimi alıp öyle çıktım banyodan. Giyindikten sonra hemen çayı koydum. Kahvaltılıkları çıkarıp, menemen yapmak için malzemeleri doğramaya başladım. Kafam yerinde değildi ama toparlanacaktım başka çarem mi vardı. Şu an itibariyle kara yağız bundan sonra düşünülmeyecek diye kararımı verdim.

Zil çaldı hayret kim gelecekti ki diye mırıldanarak kapıyı açmaya gittim. Kapıda gördüğüm kişi ile yüzümde güller açtı. Ecem canım arkadaşım geldi. Ecem aslında Merve'nin üniversiteden arkadaşıydı ama nasıl Gökçe benim çocukluk arkadaşımken şimdi Merve ile de çok samimi ise bende Ecem ile aynı idim. Oda kuzenim gibi bankacıydı çok güzel alımlı biriydi. Tam bir çatlak İzmir'li olmanın verdiği bir rahatlık vardı. Ya da biz öyle düşünüyorduk. Çünkü içimizde tek erkekler ile rahat rahat takılabilen oydu. Bize özellikle Merve'ye çok kızıyor her ortamda tatlı tatlı takılıyordu.

YÜREĞİME KAN DAMLAR Güzel Seven Kadınlar Serisi 1 (Bitti)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz