1. Bölüm

2.5K 169 60
                                    

"Ne yani doğum günüm için bana bir kedi çocuk mu aldınız anne?"

Kai, salonun girişinde babasının arkasında saklanan kedi çocuğa bakarak söylendi. Babasının omuzları üzerinden kedi çocuk kulakları belli oluyordu. Ara sıra başını çıkararak Kai'ye utangaç bakışlar gönderiyordu.
Kai gözlerini devirdi. Açık pembe kuyruğu babasının arkasında, havada sallanıyordu.

"Evlenmeyi kabul etmiyorsun. Şu yaşına geldin, koskoca şirket yönetiyorsun ama daha bir tane bile sevgilinin olduğunu görmedim! Yanlız başına ölmene izin veremem oğlum!"

Kai kaşlarını çattı. Hiç bir zaman yanlızlıktan şikayet eden biri olmamıştı tersine sessizliği ve sükuneti severdi. Babası sakince salona ilerleyip elindeki kocaman iki pembe valizi salonun ortasına koydu. Arkasındaki velette onun sırtındaki gömleğin kumaşını nazikçe kavramış yürüyüşlerini takip etmişti.

" Bir araba almak bu kadar zormuydu?"

"Yeterince araban var Kai" Bu sefer babası konuşmuştu. Kenara çekilerek kedi çocuğun uzun ama narin bedenini öne çekti. Kai'nin nefesi bir anlığına sekteye uğramıştı. Kedi çocukların güzel ve seksi olduklarını duymuştu ama ilk defa yakından görüyordu. Söylentileri haklı bulmuştu Kai gerçekten tehlikli bir güzellikleri vardı. Genelde pembe siyah ve gri olan kediciklerin arasında en sevimli olanlar pembe olanlarıydı aslında bunun bir katagori ayrımı olduğunu herkes bilirdi. Siyah olanlar genelde sex objesi olarak kullanılanlardı. Gri ise bayanlar için yetiştirilmiş kediciklerdi. Ve en nadideleri pembe kedicikler ise tam bir sevgi yumağı olarak yetiştiriliyordu. Kısacası onlar ne olmak istediklerine kendileri karar veren daha iradeli kedilerdi. Aranızda ki uyuma bakıp arkadaş mı sevgili mi olmak istediklerini zaman gösteriyordu. En masraflı kedicik türünün pembe olanlar olduğu kesindi. Pembe olanlar güzel görünmek için herşeyi yapmak isteyen bir türdü. İltifata ve ilgiye, sevgiye muhtaç bir yapıları vardı...

Annesinin neden ona pembe bir kedi çocuk aldığını anlıyordu. O sadece yatağında ona arkadaşlık eden birini istememişti. Ona arkadaşlık edebilecek eğer ilerde aralarında aşk doğarsa hayat arkadaşı olabilecek birini istemişti. Kai onu istediğini inkar edemezdi. Görünüşü nefes kesiyordu. Babası onu öne çektiğinden beri elleriyle oynuyor ve al al olmuş yanaklarıyla Kai'ye arada utangaç bakışlar oluyordu.

Uzun süt beyazı bacakları beyaz şortunun altından sütun gibi uzanıyordu. Bacakları gerçekten pürüzsüz görünüyordu. Kai arada kendine attığı bakışlardan beyaz çocuğun gözlerinin yeşil olduğunu farketmişti. Siyah kiprikleri altından yeşil bakışları sevimliydi. Uzun pembe kuyruğu bacağına dolayışını izledi.

"İtiraz istemiyorum. Annen onu alabilmek için ne kadar uğraştığını biliyormusun sen. Bir kedi çocuğa sahip olmak o kadar kolay değil"

"B-ben" Kai babasının sözleriyle ancak bakışlarını kedi çocuğun üzerinden çekebilmişti. Onu gördügünde hisleri aşk değildi şehvette değildi sadece hayranlıktı. Bir idolu görmüssün yada en sevdiğin yazarla karşılaşmıssın gibi bir histi. Kedi çocuklar insanların üzerinde böyle etkiler bıraktığını duymuştu. Kırmızı küçük dudaklar, keskin yeşil gözler ve hafif kalkık bir burun kesinlikle hayran olunasıydı.

"Deneme süresi var" Dedi bir süre sonra annesi iç çekerek"

"Eğer istemezsen geri gönderebilirsin. Ama o zamana kadar seninle kalmak zorunda"

Kai kendine gelmek için gözlerini kedi çocuğun üzerinden bir müddet çekmeyi düşündü. O evde başka birini istemiyordu. Güzel ve ya sevimli olması bunu değiştirmezdi.

"Ben kedi çocuk bakmaktan ne anlarım." Kai itiraz etti. Kedi çocuklar her yönden masraflıydı.

"O yetişkin bir kedi çocuk Kai kendine bakabilecek yaşta ama yinede.." Annesi duraklamıstı.

CatBae (KaiHun)Where stories live. Discover now