Capitolul 11

1.1K 78 3
                                    

Lucy pov.

Ma trezesc stand cu capul pe cea mai comoda perna din lume. Se ridica incet apoi coboara si tot asa. Se simte ca un leagan pentru mine. Stai putin...Pernele nu se misca.
Imi deschid ochii brusc si vad ca Ben ma tinea in brate iar eu dormeam pe pieptul lui. Imi dau o palma silentioasa apoi imi strecor mana pana la noptiera de unde iau o carte ceva mai groasa si-i dau cu ea in cap trezindu-se instantaneu.
-Unde arde?!
-Nicaieri...cred.Ben sunt destul de sigura ca atunci cand m-am culcat stateam la marginea patului departe de tine, NU PE TINE. Strig si-i mai dau una in cap.
-Au...
-Off...ma duc sa fac un dus.
-Poate stai iar o ora.
-Mai vrei o carte in cap si nu sti cum sa ceri?
-Nu, doamna.
-Asa credeam si eu...
Imi fac un dus rapid si ma imbrac cu hainele de ieri apoi merg in bucatarie.
-Ben, cat mai stam aici..? Spun si-mi pun capul pe masa.
-Nu mult. Trebuie doar sa-mi fac bagajele.
-Tot mi se pare ciudat ca te muti la mine...mai ales dupa...
-Si ce vrei? Sa te muti tu la mine?
-Nu merci.
-Atunci nu te mai plange.
-Dar nu ma plang.
-Noooo, nu te plangi.
-Poti sa te grabesti te rog? Nu de alta, dar la ora asta eram in fata leptopului uitandu-ma la anime-uri. Deja le simt lipsa.
-Obsedataaa... Sopteste si urca la etaj.
-Pff..uite cine zice.

Dupa ce e gata cu bagajele ne luam adio de la cabana si plecam spre oras.
-Ben, crezi ca voi deveni si eu o criminala?
-In nici un caz.
-Dar am ucis o persoana.
-Bine, teoretic esti criminala, dar nu vreau sa devina asta un obicei.
-De ce nu?
-Tu nu ma asculti, nu? Tocmai asta este si motivul pentru care ma mut la tine. Daca vei mai avea inca un acces din asta si nu voi fi prin preajma cine stie ce se poate intampla.
-Dar cu accesele tale cum ramane?
-Eu am invatat sa ma abtin cat de cat, insa inca mai exersez asta.
-Crezi ca politia ne cauta?
-Mai mult ca sigur. De aceea nu vreau ca tu sa parasesti casa pana nu incepe scoala.
-Adica doua zile inchisa in casa. Perfect!
-Priveste partea buna, poti sta cat vrei sa te uiti la anime-uri.
-A, da.
-Lucy, ai inchis usa inainte sa pleci la ucis, nu?
-Da, de ce?
-Politistii puteau cerceta casa, deoarece ai omorat-o pe tipa aia destul de aproape, si sa gaseasca camera plina de sange.
-Mda...la asta nu m-am gandit.
Dupa inca cateva minute de mers am ajuns in fata casei. Cand am verificat casa am respirat usurati sa vedem ca era totul intact. Am luat imediat patura si pernele si le-am bagat la spalat apoi am curatat si restul de sange.
-Ai ceva prin frigider? Ma intreaba Ben cand cobor la parter cu paturile si pernele.
-Cred ca a mai ramas niste pizza. Dar n-o manca pe toata!
-Bine, bine.

Dupa ce am terminat treaba am mers tinta in camera mea si am deschis laptopul. Vai, de cand nu m-am mai uitat!
Am stat inchisa in camera cam toata ziua iar eu la ora 19:34 ma uitam la un anime horror. Tocmai ce am ajuns la o scena sangeroasa. Creatura misterioasa din anime sfasia o tipa cu ghearele. O tortura in cele mai cumplite moduri. Adoram sa vad acea scena, insa nu era bine. Scena sangeroasa mi-a dat un acces din acela. Simt aceeasi durere sagetatoare la cap si imi pun mainile la tample simtind ca imi vor exploda. Soaptele s-au intors insa de data asta vorbeau normal, dar ragusit pana ce au inceput sa tipe. Sinteam ca o sa imi explodeze timpanele de la atata zgomot. Nu mai suportam. Am coborat incet scarile si am incercat sa nu il trezesc pe Ben care dormea cu pizza in mana si cu televizorul pornit. E sansa mea. Imi iau un cutit din bucatarie pe care il pun in buzunar si unul la spate. O tulesc afara pe usa si imi pun gluga de la hanoracul negru pe cap. Incep sa fug pe trotuar pana in parc unde vad un baiat de vreo 20 de ani plimbandu-se. Zambesc si imi bag mainile in buzunate strangand cutitul in mana.
-Buna. Tu cine esti? Il intreb pe baiat. Stateam cu capul in jos ca sa nu ma vada si ma abtineam sa nu zambesc si sa rad.
-Alex. Tu cine esti? Si ce vrei de la mine?
-Eu sunt Lucy si te vreau mort. Spun si incep sa rad pe fata aparandu-mi zambetul acela ciudat. Imi scot cutitul din buzunat si vreau sa il atac, dar ma prinde de incheietura si imi ia cutitul din pana. Ma loveste in stomac, apoi ma trandeste la pamant si imi pune cutitul la gat.
-Nu sunt chiar atat de slab precum par.
-Nici eu. Spun zambind si imi scot cutitul de la spate si il pun la gat.
-Ca sa vezi, doar criminalii nesiguri pe ei isi iau mai multe cutite.
-Sa inteleg ca si tu esti criminal.
-Cam asa ceva. Si imi dau seama usor ca esti o incepatoare.
-De unde stii?
-Intuitie. Plus ca nu te pricepi asa de bine la lupta. Ai accese, nu-i asa? Fireste ca ai. Spune cand imi vede fata socata. Toti criminalii au inceput astfel, dar nu toti le-au putut stapanii atat de bine.
Atunci imi aduc aminte cum Ben imi spunea ca el inca exerseaza la asta.
-Eu insa, le controlez perfect. Zambeste si apasa pe lama cutitului. Atunci durerea de cap imi revine si scot un geamat infundat.
-Alt acces, ha? Sti ca asta te poate dezavantaja foarte mult nu? As putea sa iti bag cutitul asta in gat in orice moment.
-Si totusi, nu o faci.
-Asa e. Spune si se da de pe mine ajutandu-ma sa ma ridic. Insa, sa iti spun ceva. Nu imi place sa omor alti criminali. Iar tu...ai potential. Ce zici daca te-as antrena sa devi o criminala mai buna?
-Sa ma antrenezi..? Hmm...ma intreb ce ar zice Ben despre asta...
-Cine?
-Am...nu conteaza.
-Deci, spune, vrei sau nu? Stau o clipa sa ma gandesc. Sa ascult soaptele acelea sau sa ascult vocea lui Ben care imi spunea sa nu mai ucid?
-Un prieten mi-a spus astazi sa nu mai ucid pe nimeni, asa ca voi fi o fata cuminte si nu il voi asculta. Alex zambeste la auzul cuvintelor mele.
-Prea bine. Ne vedem maine in fata padurii la ora 9.
-9 dimineata?! Off...si eu care voiam sa dorm pana mai tarziu.
-Vrei sa devi o criminala mai buna sau nu?
-Ba vreau!
-Atunci ne vedem maine.

-------------------------------------
Heeei...Mda...iar am intarziat cu capitolul. Nu cred ca voi avea vreodata un program fix. Eh, asta e. Imi cer scuze pentru eventualele greseli, mi-e prea lene sa verific. Oricum, sper ca v-a placut. Nu uitati de vot si com si ne vedem in capitolul urmator. Paa

Criminala din mine (Ben Drowned f.f.)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum