1. Nový učiteľ

1.8K 20 6
                                    


Sedela som za lavicou a čakala ma hodina španielčiny. na ktorej som sa vždy príšerne nudila. Žiadna hodina ma nebavila menej, mala som samé päťky a vôbec som nemala chuť to napraviť. Práve zazvonilo a ja som vedela, že nasleduje znova iba spánok a ignorácia tej starej plesnivej učiteľky. Moje obavy z nezáživnej hodiny sa však rozplynuli keď do dverí vošiel nový učiteľ. 

"Dobrý deň študenti. Moje meno je Juanito Rodriguez. Pochádzam z Mexika a vy budete moji prví žiaci po vysokej škole. Dúfam, že si budeme rozumieť a že vás aj niečo naučím."

Keď som ho videla, celá som stuhla. Mal krátke husté hnedé vlasy a hlboké modré oči. Vôbec nevyzeral mexicky. Mohol mať asi 25 a mal dokonalé telo. Bol vysoký a mal široké ramená a určite pekáč buchiet! A to ani nehovorím o jeho anakonde! Oh, a to som ju ešte ani poriadne nevidela...Dokázala som si to tak predstaviť...

"Teraz sa všetci postupne postavíte, poviete mi svoje meno a niečo o sebe, aby sme sa trochu spoznali" povedal Juanito.

Túžila som ho "trochu spoznať", ale o niečo inak...bola som tak ponorená do svojich predstáv o ňom keď v tom ma vyrušil jeho hlas a upozornil ma, že na rade som ja.

"Dobrý deň, moje meno je Leila (ale môžeš mi hovoriť babygirl, pomyslela som si), mám 15 rokov a rada počúvam hudbu (a robím aj iné veci...)." Ach bože, cítila som sa tak trápne, mám 15 rokov a rada počúvam hudbu? Nič rozumnejšie a vyspelejšie som zo seba nedostala?! 

"Ďakujeme Leila..." povedal Juanito a ja som sa skoro prepadla od hanby. Čo to robím...je minimálne o 10 rokov starší a hlavne je to môj učiteľ.

Sombréro vášneWhere stories live. Discover now