Herschrijven

1.5K 64 11
                                    

Ik heb alle hoofdstukken offline gehaald, omdat ik gewoon weg niet tevreden was met dit boek. Ik wil hem alleen niet helemaal wegdoen, want ja dat vind ik net iets te ver gaan. Daarom publiceer ik dus telkens een hoofdstuk dat herschreven is.

De verhaallijn gaat misschien ook iets veranderen, want ook daar was ik niet tevreden mee. Ik vond de laatste hoofdstukken maar raar omdat het niet bij het hele verhaal paste.

Er is geen vaste datum waarop ik update, ik doe het gwn wanneer ik het af heb. Dus het kunnen er 2 achter elkaar zijn of 1tje in een week. Alles kan.

Ook vind ik het helemaal oké als je mijn spelling/typefouten verbeterd. Ik ben hier en daar toch soms wat slordig en ik heb liever dat mijn verhaal zo foutloos mogelijk is.

Ik wil iedereen trouwens nogmaals heel erg bedanken voor alle reads en votes! Ondertussen alweer 46k en dat had ik echt nooit durven dromen! Het scheelt ook niks meer tot de 3k likes! Eerst vond ik 5 votes op 1 hoofdstuk al prachtig! Daarom dus super bedankt en ik hoop dat mensen de herschreven versie leuk gaan vinden! Natuurlijk zijn alle votes nu weer bij 1 maar zodra ik de hoofdstukken weer publiceer komen ze langzaam weer terug. Dat was het!

Nog vragen of opmerkingen? Zet die dan in de reacties.
xox Kira

Basic Bitch  [HERSCHRIJVENDE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu