|1x47|

2K 178 8
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjemné čtení..:)

,,počkej, zlato, půjdu otevřít" posadila jsem jí na gauč a na se rozešla do předsíně a otevřela jsem dveře. Vůbec jsem nebyla překvapená, když jsem tam viděla jeho.

,,ahoj" nevině se usmál

,,jdi do prdele!" zamračila jsem se na něho

Nahl se k mému uchu,,lásko, zapomněla si, že už jsem v té prdeli byl" kousl mě do ušního lalůčku, chytil mě za boky a opřel mě o zeď a začal mě líbat na krku. Ani nevim co se to tu právě děje, ale byla jsem ním omávená. Nechápala jsem to. Přeci jsem na něho ještě naštvaná, tak proč mi všechno tohle dovoluji?!

,,nech mě" prudce jsem do něco strčila a tím jak jsem ho odstrčila, tak zuby potáhl za kůži krku,,pokud vím, přišel si za Tess, tak vypal!" mračila jsem se na něho a měla jsem na krajíčku. Chtělo se mi brečet. Byla jsme z toho všeho zoufalá.

Nahl se ke mě a věnoval mi pusu na líčko,,hlavně nebreč, promiň" povzdechl, pohladil mě po loket, až k prstům a pak odešel

Hlavně nebreč, promiň. Myslí jako, že mi tohle bude stačit? Má pravdu, v tomhle s ním souhlasím. Nebudu brečet! Nebudu brečet kvůli němu!

**

Je něco po půl noci a Tessie je ještě vzhůru a hraje si s Justinem. Jsem zvědavá kdy půjde spát a jak ráno vstane do školky. Vlastně co to melu? Vždyť ona už do školky nechodí. Ale to je jedno. Jsem zvědavá, ale kdy se ráno probudí. Spíš se probudí někdy odpoledne.

Najednou bylo ticho, že by jste slyšeli i jak padá špendlík na zem. Pokroutila jsem nad sebou hlavou, zvedla jsem se a přešla jsem do pokoje, kde byli, takže pokoj Tessiin.

Vešla jsem do pokoje a zrovna se Justin zvedal z postele a přikrýval Tessie a pak jí věnoval pusu a otočil se, když mě viděl, tak se lekl, ale pak se rozešel směrem ke mě. A my spolu přešli na chodbu. Vůbec jsem nevěděla co říct nebo udělat. Prostě nic. Rozhodla jsem se, že půjdu do svého pokoje a taky, tak jsem udělala.

Přešla jsem k posteli do které jsem si hned lehla, protože jsem už byla převlečená. Koukla jsem se směrem k Justinovi, který byl opřený rám dveří a upřeně na mě kouká.

,,co?" převrátila jsem očima

,,nic" zasmál se a přešel k posteli na kterou si následně sedl.

,,neměl si náhodu už jít?" probodla jsem ho pohledem

,,ne, slíbil jsem Tessie, že ráno mě tu najde" mrkl na mě a lehl si na postel, tak, že ruce si dal za hlavu

,,hm.. Ale tady spát nebudeš"

,,a proč ne? Pokud vím, tahle postel je společná"

,,a upřímně? Mě to nezajímá" probodla jsem ho pohledem

,,proč si taková?" pokroutil hlavou

,,já?" ironicky jsem se zasmála a ukázala jsem na sebe,,spíš ty jak se mi můžeš po tom všem ještě kouknout do očí" probodla jsem ho pohled,,každý den hlídat poštu? Jak originální" ironicky jsem zatleskala

,,aspoň nejsme rozvedeni" nevině se na mě usmál

,,víš co, ale nechápu, ty magore?!" zamračila jsem se na něho,,byl jsi tu každý den, ale ani jednou si se neukázal?!" probodla jsem ho pohledem,,aspoň se ukázat Tessie! Každý den se na tebe ptala, ale ty celý ty dva týdny si se neukázal!" mračila jsem se na něho. Vážně mi tohle vadilo. Celé dva týdny tu chodil, kontroloval mi poštu a ani jednou se neukáže? Magor.

,,anebo se ukázat tobě?" naklonil se na demě a měl na tváří úšklebek

,,věř mi, vůbec si mi nechyběl" zamračila jsem se

,,hm.. V předsíni to, tak nevypadalo" mrkl na mě

,,hah to ty ses na mě vrhl jak idiot" probodla jsem ho pohled,,šel si na moje nejcitlivější místo" zamračila jsem se

,,chyběla si mi" upřeně mi koukl do očí

,,ty mě ne" mykla jsem ramenama

,,jak dlouho si chceš hrát na, tak drsnou? Nezranitelnou? Nedostuponou? Hm.. No? Na jak dlouho?" nadzvedl obočí

,,nehraju si na nic! Takže nevim co to tu meleš"

,,já tu nic nelu, jenom ti říkám pravdu"

,,hm" převrátila jsem očima,,a slez ze mě" probodla jsem ho pohledem, když jsem cítila na stehně jak mě něco začíná tlačit.

,,nechce se mi" otřel se svým rozkrokem o ten můj. Zamračila jsem se nad tím gestem,,jak dlouho si to neměla?" pomalu se začal třít svým rozkrokem o ten můj

,,slez" zasyčela jsem a bouchla ho do hrudi. On se tlumeně zasmál a trošku se přiblížil k mé tváři

,,neslezu do té doby dokud se neuděláš, klidně i když nebudu v tobě" přiblížil se ještě víc ke mě. Myslela jsem, že přitiskne rty na ty moje, ale ten hajzl se odtáhl.

Začal se zase třít svým rozkrokem o ten můj,,jau, aspoň si sundej ty rifle, ty magore"

,,ou, takže mi to schvaluješ?" ušklíbl se, ale slezl a sundal si rifle a pak si zase lehl nademě. Trošku mi vyhrnul košilku a líp si lehl mezi moje rozkročené nohy. Tím, že jsme oba měli na sebe spodní prádlo, tak jsem mohla cítit jeho erekci. Pomalu se začal třít o můj rozkrok.

,,nechceš--" začala jsem, ale hned jsem skončila. Nevěděla jsem jak mu to říct.

,,co?" ušklíbl se

Naklonila jsem se k jeho rtům,,pomiluj mě" šeptla jsem

,,s radostí" rychlostí blesku si sundal tričko a přitiskl se mi na rty. Oh. Konečně.

Líbali jsme se jako kdyby to bylo na posled. Vzdychali jsme si navzájem do pusy. Justin se víc a víc třel rozrkokem o ten můj. Chtěl mi sundat košilku, ale v tu dobu se začali otevírat dveře, takže jsme se rychle od sebe odtáhli a oba jsme se příkryli a koukli jsme se ke dveřím, zrovna, když se tu objevila Tessie

,,princezno, co se stalo?"

,,můžu tu dneska spinkat?" přešla k posteli na kterou už vylezla a lehla si doprostřed

,,jasně" zasmála jsem se a dala jí pusu do vlasů. Ona se hned ke mě přitiskla a zavřela oči. Se divím, že si nevšimla Justina. Asi je vážně unavená a jí musel probudit zlý sen.

,,tak asi příště" zasmál se potichu Justin a koukl na mě. Malá už spala, takže v pohodě.

,,nech si toho" pokroutila jsem hlavou

,,coje?" zasmál se,,neříkej, že si to vážně chtěla"

,,kdybych to nechtěla, tak ti to ani neříkám" převrátila jsem očima

,,tak pojď do koupelny"

,,chtěla jsem pomilovat ne ošukat" probodla jsem ho pohledem

,,tak až bude tvrdě spát, půjdem do nějakýho pokoje a já ti to splním" nahl se ke mě a dal mi pusu na čelo. To už budu i já spát.

••••

Chudáčci 😭😂😂

Vaše Mia💜

You Said forever.. Do you remember?!✔Where stories live. Discover now