|1x36|

2.2K 167 9
                                    

Omlouvám se za chyby..:)

Příjmení čtení..:)

Vystrašený muž rychle vystoupil z auta a přiběhl k ženě, která nehybně ležela na zemi. A kterou srazil i když ne úmyslně. Sám byl v šoku nevěděl co má dělat, až nakonec ho napadlo vytáhnout z kapsy svůj telefon a zavolal záchranku, která tam byla tak do dvou minut.

Tělo ženy zvedli a položili ho na nemocniční nosítka a rychle jí dali do sanitky a taky rychle vyjeli.

Už v autě se snažili ženu probrat, ale marně. Nešlo to. Nepomáhalo nic.

Zastavili před nemocnicí, kde leží její dcera při které teď momentálně sedí její manžel a povídá si se svou dcerkou. Jak to? Jak utekla Maya z nemocnice, tak v tu dobu se malá Tessie probudila.

Maya byla na sále a snažili se jí probrat do života, ale nedařilo se jim. Jako kdyby jí tam něco, nebo někdo držel.

,,nabito" řekla sestřička a doktor přiložil ženě k tělu nabité přístroje po kterých se její tělo trošku nadzvedlo a pak se vrátilo do původního stavu. A tohle zopakovali ještě, tak třikrát.

Přístroje začali pípat a to znamenalo ztráta srdečního tepu,,ztrácíme jí!" vykřikla sestřička co hlídala její srdeční tep.

Zatím co Maya bojovalo o svůj život, tak se v pokoji hrála Tessie se svým tatínkem.

Hráli si spolu, bavili se, smáli se, povídali si.. Ale Justinovi hned úsměv z tváře zmizel, když zjistil co se právě teď děje jeho manželce.

|Justin|

Byl jsem mimo. A sakra, že moc! To jako vážně teď May bojuje o život?! Kurva jak? Co se stalo? A proč?!

Jediný co vim je, že měla autonehodu. Píči, to jako ten magor nedával pozor jak řídí?! Kurva! Kdybych se sní já nevim.. Hádal. Tak by teď bylo všechno v pohodě.

Byla by teď na pokoji s Tessie a já bych je nechal, tak jak žili do teď a beze mě.

Má pravdu! Kdybych se nevrátil, tak bylo všechno v pohodě! Vždycky byla se mnou v nebezpečí a vždycky bude, když bude v mé přítomnosti! Už nebude v nebezpečí. I když nerad, ale odejdu. Pro mé dvě královny mého srdce všechno jenom aby byli v bezpečí!

Zlato, probuď se!

••••

Uhm.. 😶

Btw: nevim jak se jmenuje to jak se vždy přiloží těm, lidem na to tělo. Sakra já to neumím vysvětlit, ale snad mě chápete. Pokud víte jak se to jmenuje, tak mi to napište a já to tam pak napíšu :)

Vaše Mia 💜

You Said forever.. Do you remember?!✔Where stories live. Discover now