2 Ay Süre

33 6 3
                                    

Bugün okula gittim ve geldim. Bugün yine Enes le buluşucaz. Yine üstümü giydim makyajımı yaptım. Bugün sinema ya gidicez ve yine parkta oturucaz.
Açelya nın giydiği kombin👇

Saat 17 de buluşucaz saat 16:55 beş dakikam kaldı koş Açelya!Koştum ve parka gittim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Saat 17 de buluşucaz saat 16:55 beş dakikam kaldı koş Açelya!
Koştum ve parka gittim. Geldiğimde Enes oturuyordu bir bankta. Çok tatlıydı hayatımda gördüğüm en tatlı erkeklerden ikincisi. Neden ikincisi diye sorarsanız birincisi benim hayatım sevgilim olan BABAM
Enes in yanına gittim. Beni gördü ama her zamanki gibi hiç bir şey demedi ve kafasını çevirdi. Yanına oturdum. Merhaba demek için dudaklarımı araladim. Ama Enes hala telefonuyla oyalaniyordu. Birden merhaba dedim. nasılsın dedim. Sanane dedi. Bu çocuk çok dengesiz yahu. Çok soğuk davranıyor. Hafifçe tek kaşımı kaldırdım. Alt dudağımı disledigimde enes bana baktı ve "Dudaklarını serbest bırak" dedi. Bende serbest bıraktım. Sonrasında sinemaya gitmicekmiyiz? Diye sordum. İlk başta cevap vermedi boş boş baktı. Sonrasında gitmicez dedi ve bende hayal kırıklığına uğradım. O kadar sevinmiştim.
Bana dönüp "2 ay süren var"dedi. Bende ne süresi? Diye sordum.
"Bu süre bana aşık olman için" dedi. Bende, sonunda ne olacak diye karşılık verdim söylediği cümleye. "Bu süre içinde buluşacağız ve sonunda da ne sen beni taniyacaksin  ya da ben seni."dedi. Tamam dedim. O da önüne döndü ve telefonuyla uğraşmaya devam etti. Bende aptal gibi onu izledim. Sonrasında evet bugünlük bu kadar dedi ve banktan kalkıp yürümeye başladı. Yanına gittim. Görüşürüz dedim. Ama cevap vermedi ve yanımdan ayrıldı.


Vote veyorum eksik olmasın lütfen!

YANIMDA KAL Where stories live. Discover now