YENİ arkadaş

39 9 7
                                    

Bugun persembe. Okula gittim. Okulda Enes ten başka hic kimseyle tanismamistim. Sınıfa girdim ve sıraya çantamı koydum. Kahvaltı yapmadan evden çıktığım için cüzdanımı alıp kantine gittim. Cool kızlar,yakışıklı erkekler vardı. Bende kantin sırasına girdim. Simit, ayran ve dankek aldım. Sonra sandalyelerden birine oturdum ve simit ı yemeye başladım tam o sırada bi tane okulun popi erkeği yanıma geldi ve sandalye ye oturdu.
-Merhaba güzellik arkadaş olalım mı?
-Olur
Dedim bende aslında hiç arkadaşım yok iyi oldu. Hem ben biriyle kavga edersem beni korur.
Kendimden bahsetsem dinlermisin? Dedi. Bende dinlerim dedim.
Benim adım Baran dedi. Benim adım da Açelya dedim. Çok güzel bir ismin varmış dedi. Bende teşekkür ettim. Ben 11-D gidiyorum senin hangi şube? Dedi.
Bende 11-A gidiyorum dedim ve gülümsedim.
Okulda  tanınan birisiyim dedi. Evet gördüğüm kadarıyla öylesin dedim.
Sonra kapıdan içeri Enes girdi. Tabi kızlarla beraber. (Ay keşke gelse bizi kıskansa sonra Baran ı felan dövse benim için aynı filmlerdeki gibi ne kadar güzellllllll)
Hiç beni umursamadan surtuklerle yürümeye devam etti beni bile görmedi yani. Bende sinirlenmistim. Birden masaya yumruk vurdum ve sinirle ayağa kalktım. Baran da ne oldu bi sorun mu var güzellik dedi. Ay yok bişey birden bişeyler oldu işte dedim.
Sonra konuşuruz o zaman dedim şirince. O da telefon numaranı versene dedi. Bende olur veriyim dedim ve telefon numaramı verdim ve görüşürüz deyip sınıfa çıktım.
Derslere felan girdik. Sonra çıkış vakti geldi. Bugün hiç Enes le konuşmadım ben konuşmasam zaten o hiç konuşmuyor o hep o sürtüklerin yanında. Sonra çantamı aldım ve eve gittim. Yarın Enes le parkta buluşacağız. Çok heyecanlandım harbiden güzel bişey giymem gerek.









Nasıl olmuş bu bölüm? Vote lütfennnnnn!

YANIMDA KAL Where stories live. Discover now