Oğlan Bizim Kız Bizim!

18.9K 1.1K 1K
                                    

Canlarım ben geldimmm🤗🤗

Sonunda beklenen bölümle sizlere kavuştum. Çok özledi sizi bu mağdur yazar 😄

Öncelikle her gün mesaj atıp durumumu soran herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sayenizde çarçabuk toparlandım ve bomba gibi bir bölüm yazdım. Beklettiğim için tekrar özür diliyorum ama buna telafi olarak bölümü fazlasıyla uzun tuttum. Rakamı söylemeyecğm dudaklar uçuklayabilir ya da küfür yiyebilirim. Okuyunca anlarsınz zaten..😂😂

Bu bölümde öyle üzülmek yok! Şüphe yok! Savaş yok! Sadece kahkaha var! Umarım unutulmayacak bir isteme töreni yaşatabilmişimdir.. 😍

Yorumlarınızı oylarınızı eksik etmeyin..

Bu bölümü yüreği güzel olan taa Kuveytlerden her gün sevgisini benimle buluşturan yazar arkadaşım Madam_Apple  ithaf ediyorum. Geçen gün doğum günüydü. Bu bölümü de hediyem olarak kabul edersin umarım.. Tekrardan Doğum günün kutlu olsun tatlım.. Ailemdeki en güzel yere iyi ki taht kurdun. Anneciğinde bunu okuyor biliyorum sevgiler hanımannecim😄
Rabbim eksikliğinizi  göstermesin..❤❤

Çok konuştum hemen gidiyorum. Herkese İyi okumalar diliyorum. Son olarak Giraycılar gösterin kendinizi bugün hep destek istiyoruz... 😎😎

Füsun akşamın dar vakti kendisini arabaya attığında, karşılaşacağı insanların tepkisini merak ediyordu. Kocasından habersiz böyle bir işe kalkışmış olması azda olsa rahatsızlık duygusu veriyordu lakin artık yanan yüreğine sus diyemiyordu. Kocasını artık böyle görmeye tahammül edemiyordu. Onu tanıdığı ilk günden beri gözlerindeki hüzün bulutlarına öyle alışmıştı ki son zamanlarda parıldayan gözleri hepsi için umut ışığı olmuştu. Gel gör ki bu akşam eve döndüğünde tanıdığı zaman ki halinden, daha berbat bir Berdan ile karşılaşmıştı. Karşı tarafı da anlamaya çalışıyordu. Duydukları kolay şeyler değildi ama duymakla yaşamak çok farklıydı. Kocası o anları anbean yaşarken, Melih bunları sadece duymakla kalmıştı. Kolay değildi iki adamında yaşadıkları. Hem de hiç değildi..

Varış noktasına geldiklerinde araba sessiz bir şekilde durdu. Füsun daldığı düşüncelerden sıyrılarak arabadan kendisini dışarıya attı. Akşam serinliği kadının tenini yalayıp geçerken sırtındaki ceketine sıkıca sarıldı. Kanı kor ateş gibi kaynarken, bedeninin titremesi nedendir bilemiyordu..

Kadın, üç katlı evin bahçesine rüzgar gibi girdiğinde peşinden onu takip eden Rıza, bildiği bütün duaları sıralıyordu. Zaten Berdan abisinden habersiz yenge hanımı getirdiği için komaya girme ihtimali yüksekti. İnşallah komayla kurtulurum diye içinden geçirdi. İki ucu boklu değnek! Hani götürse bi türlü götürmese bi türlüydü. İşin içinden çıkamayınca derin bir nefes koyverdi zavallı adam..

Füsun zili çalıp, kapının açılmasını korkusuzca bekliyordu. Ev ise oldukça kalabalıktı. Melihin durumunu öğrenen bütün aile destek amaçlı bir araya gelmişti. Yenen akşam yemeğinin ardından üzerlerine çöken kasvetli ortam kalksın diye elbirliği ile keyifli konulardan bahsediliyor, Melihin yüzünü güldürmeye çalışıyorlardı.

İçeriden gelen keyifli sesler ise Füsunun kulağına dolduğunda kadın gayriihtiyarı sinirlenmişti. Kocası kan ağlarken diğerlerinin böylesine gülmesini, keyiflenmesini küçük yüreği kaldıramamıştı.

Açılan kapı tam salona bakıyordu. Bu saatte gelen kişiyi merak ettiklerinden dolayı bütün bakışlar kapıya çevrilmişti. Kapıyı açan Onur, bütün kibarlığı ve merakıyla "Buyurun?" dedi. Kadın hafif bir tebessüm ederek önce içeridekileri hızlıca taradı ve kendisini merakla bekleyen adama çevirdi ok misali bakışlarını..

SEVDA VURGUNUWhere stories live. Discover now