~Evet!~

13.2K 1K 523
                                    

Merhaba can okurlar (:
Yine uzun bir bölümle karşınızdayım. Umarım keyifle okuyacağınıź bir bölüm olmuştur..

Önce oy sonra okuma unutmayalım 😊❤
Aileme katılan yeni okurlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz..Hepinize teşekkür ediyorum.

Benim gidiş kurgum belli ama sizin istekleriniz varsa söylemekten çekinmeyin şu söyle olsa nasıl olur diye öneri fikir her şeye açığım mesaj atmanız yeterli.. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ❤

Bu arada Berdan abimizin bir resmini paylaşıyorum. Yani Nick'e benzeyen biri hayalinizde de kalabilir. Ama ben benzettiğim icin degil hosuma gittiği icin onu sectim. Begenirsiniz umarim 😎

Keyifli okumalar..❤

Aradan ne kadar zaman geçtiği bilinmez ama Berdan yerinde duramıyordu. Koskoca ofisine sığamıyordu. Karısı Füsun, kocasını sakinleştirmek için şakaklarına masaj yapıyor neşeli halleriyle adamı oyalamaya çalışsa da işe yaramadığı aşikardı. Adam beklentiyle kapıya bakıyor, adamının biran önce gelmesini bekliyordu. O sıra bir kere tıklatılıp açılan kapıdan beklediği adamın girmesiyle Berdan heyecanla ayağa kalkarak “Anlat!” dedi.

“Abi, önce kameralardan arabasının plakasını sorgulattık!”

“Siktirme plakasını! Adı ne? Kimmiş? Ailesi var mı?” Berdan, Rızanın gırtlağına çökmemek için zor duruyordu. Rıza hemen öğrendiği bilgileri anlatmaya başladı.

“Melih Aksoy abi! Aksoy Holding yönetim kurulu üyelerinden biri. Holdingin sahibi Onur Aksoy’un oğlu!”

“Oğlu mu?” Adam bunu duymayı beklemiyordu. Sakalını sıvazlarken “Demek ailesi var!” diye mırıldandı.

“Asıl bombayı duymadın abi!” Rızaya hızla dönen Berdan, ne dercesine baktı.

“Bizim avukat hanımla birlikteymiş. Yani Sinan abinin müstakbel damadı oluyor!”

“Noluyo lan?” Berdan kördüğüm iplerle boğuluyormuş gibi hissediyordu. Olay olayı doğuruyordu ve bu işin sonucunu oldukça merak ediyordu.

“Abi bu aile bildiğin yalan rüzgarı gibi!”

“Ne rüzgarı?”

“Yalan rüzgarı abi! Hiç izlemedin mi? Hani eski pembe dizisi..”

Berdan tövbe edercesine başını havaya kaldırıp salladı. “Rıza git bi temiz hava al oksijensizlikten iyice mala bağladın!”

“Öyle deme abi! Valla aile tam bir zincir halkası! Mesela holding  temelde 4 ortaktan oluşuyor. Ahmet ve Onur Aksoy asıl sahipler. Sonra geçen Cihanla gelen sarı kızın babası var Yusuf Haznedaroğlu birde Samet Durmaz adında biri var. En son Sinan abi katılmış. Tabi hepsinde var bir sürü evlat! Onlarında hisselerde alınan kararlarda yetkileri var! Kimisi şirkette çalışıyor kimisinin farklı meslekleri var! Melih şirketin gözde mimarıymış! Bütün bilgiler bundan ibaret!”

“Beynimi siktin Rıza!”

“Dedim sana abi! Bildiğin 6 sezonluk pembe dizi!”

“Teksas katliamının Berdan usulünü çektireceksin bana şimdi!”

“Aşk olsun abi! Bilgi istedin 1 saatte anca bu kadarını toparladık. Ayrıca o kadar kenetli ve kapalılar ki dışarı bilgi sızması mucize!”

Berdan adamına kafasınsa yanan ampulle baktı. “Dışarıdan bilgi alamıyorsan içeriden alırız Rıza!”

“Affet abide o nasıl olacak?”

SEVDA VURGUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin