2050 // Özel Bölüm

3.3K 393 312
                                    

7 YIL SONRA

"Efendim! Efendim!" Duyduğu ses ile gözlerini yeşillerle dolu manzaradan çekip arkasında ona doğru gelen bedene döndü.

"Ne oldu? İyi haberler mi getirdin?"

"Evet efendi 2050, hayvanların göç etmesinde yardımcı olduk. Ve tüm ülkelerden bilgiler geldi efendim. Dünya artık.." Sessizlik olduğunda 2050 beklentiyle gülümsedi ve devam etmesi için bekledi. "..Temiz. Çalışmalarımız bitti ve dünyada yaşayan hiçbir insan olmadığına eminiz artık."

"Çok çalıştınız. " 2050 karşısında duran robotun omzuna elini koyup patpatladı ve yeniden önüne döndü. Robotun ayak seslerini duyduğunda, ona dönmeden konuştu.

"Ah bu arada, ilk çocuğunu tebrik ederim 1089."

"Her şey sizin çalışmalarınız sayesinde efendim. Ne kadar minnet duysak az." Robotun neşeli sesini duyduğunda gülerek sonsuz güzelliğin kapladığı manzarayı izlemeye geri döndü.

FLASHBACK
7 YIL ÖNCE

"Baekhyun, Chanyeol. Burada bir şey buldum." Jongdae işlemcileri karıştırırken bulduğu dosyayı gördüğünde söyledi. "Üstünde, 2050 yazıyor. Bakmalı mıyız?"

"İstiyorsan bak. Biz diğer işlerle ilgileniyoruz şu anda." Baekhyun kitap ve eşyaları karıştırıyorken Chanyeol da ona yardım ediyordu.

Jongdae üstüne tıkladı ve 2050 sayesinde tüm şifrelerin kırılmış olduğu dosyaya tıkladı.

2050 Hakkında

Uzun yıllar süren çabamın getirisini aldım. 2050, benim insan düşmanı robotum.

Özellikleri
İnsanları öldürmeye programlanmıştır.

Tehlikeli Yanları
İçinde sadece bana sevgi bulundurur,
O sevgi silinirse şayet,
O bir canavara dönüşür.
Bu bir tuzaktır.

Jongdae birkaç saniye ekrana boş gözlerle baktı ve okuduklarını yeniden ve yeniden okudu. "B-Baekhyun..Chanyeol.."

"Jongdae çalıştığımızı kaç kere söylememiz gerek?!" Baekhyun umursamaz bir şekilde sitem ettiğinde, Jongdae oturduğu sandalyede onlara döndü.

"Bu önemli. Buna bakmalısınız çocuklar.." Sesi endişeyle titrerken Baekhyun onun halini fark ettiğinde Chanyeol'ü dürtüp yanına ilerledi. Eğilip bilgisayar ekranına baktı ve yazanları tek tek okumaya başladı. Sonlara geldiğinde kaşları çatılmıştı.

" 'Bu bir tuzaktır' mı?" Şaşkınlık ve öfkeyle söylediğinde Chanyeol'a çevirdi bakışlarını. "Bu ne demek oluyor?"

Chanyeol bir şey demeden hızlıca fareyi daha da aşağı indirdi. Bembeyaz sayfanın sonlarına doğru gittiğinde küçük harflerle yazılmış bir yazı gördü. Ekranı büyülttü ve gözlerini kısarak sesli bir şekilde yazıyı okudu.

" 'Bu bir tuzaktı.' " Chanyeol okuduktan sonra hızla doğrulup karşısında duran bedenlere döndü. "Bu bir tuzaktı, tongaya düşürdü bizi!"

2050 // KaiSooWhere stories live. Discover now