Just an ordinary girl - kapitel 5

2.7K 69 18
                                    

Jeg vågner af at en solstråle lyser mig i hovedet gennem vinduet. Serena ligger stadig i mine arme ligesom i går. Hun faldt i søvn mens jeg sang 'Be Alright'. Jeg forstår det stadig ikke, hvordan kan nogle kalde en så smuk pige som Serena, grim? Jeg rækker ud efter min mobil på bordet uden at vække Serena. Jeg går ind på Twitter for at se hvad folk har skrevet.

*Twitter*

Jeg kører ned af min timeline på Twitter

"@rauhlingbieber: hvordan vidste Justin hvad hans OLLG hed!?"

"@Bieberlicious: var jeg den eneste der så hvordan Justin så super lykkelig ud da hans OLLG kom på scenen? Kender de hinanden?"

"@Bieberconda: seriøst hvorfor blev hun OLLG, jeg er så meget pænere end hende!"

"@Stratfordsbaby: Fatter ikke at det var hende som blev OLLG, jeg er meget lækre end hende! @SerenaJones."

Jeg er virkelig træt af at det hate. Jeg kører videre ned af min timeline og finder endelig noget positivt .

"@bieberssunshine: jeg må indrømme at jeg ville ønske at det var mig der blev OLLG, men tillykke @SerenaJones du var smuk deroppe."
Jeg vælger at RT tweetet.

Jeg går ind under trends og ser at #SerenaOgJustin trender. Og lidt længere nede trender #OLLG og #Jerena. Er det vores shipname? Sødt. Jeg går ind under #Jerena og ser en masse billeder af Serena på scenen. Serena er også blevet tagget i nogle af tweetsne. @SerenaJones. Jeg går ind på hendes profil og følger hende. Jeg går ind og læser nogle af hendes tweets. De fleste er til mig. Hvor er hun sød. Ligesom alle de andre beliebers sidder hun og prøver at få kontakt til mig dagen lang.

@SerenaJones: "#BelieveTour i aften!! Kan ikke tro det! @JustinBieber."

@SerenaJones: "Justin i badebukser på stranden, et syn der kan gøre dig gravid."
Og så har hun lagt et billed af mig på stranden i badebukser ud.

Der er også et fra i dag.
@SerenaJones: "Tak @Justinbieber, fordi du fik mine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg føler mig som den lykkeligste pige i verden. #blessed #OLLG."

Jeg kigger også hendes billeder igennem, de fleste er af mig, men der er ét som er af hende som sidder og holder et skilt med en tekst på. 'du reddede mit liv Justin.'
Jeg sidder et øjeblik og tænker over, hvad jeg lige har læst. Reddet hendes liv? Har jeg virkelig det? Hvordan? Jeg screenshoter Billedet så det bliver gemt på min mobil. Jeg bliver nødt til at snakke med hende om det. Hun har vel aldrig overvejet at... Jeg får en stor klump i halsen. Kendt eller ej verden kan være hård mod en.
Efter jeg har stalket færdig på Serenas profil, skriver jeg selv et tweet.
@JustinBieber: "Don't let society bring you Down."
Jeg ligger min mobil tilbage på bordet og lige efter, begynder Serena at ligge uroligt.

*Serenas P.O.V*
"PAS PÅ!!!" Råber mor. Jeg sidder på bagsædet og leger med min lillesøster. Jeg kigger forskrækket op og ser at vi er ved at overhale en lastbil, men lastbiler blinker med lyset og vil skifte køre bane. Det ligner ikke at den har set at vi faktisk kører lige ved siden af. Pludselig kører den tættere på. Far træder speederen i bund for at nå forbi den, men lastbiler rammer siden af bilen inden vi er nået forbi. Bilen drejer rundt på vejen og bliver kastet hen i midterrabatten. Alt bliver sort.

"Serena? Serena? Er du okay?!" Jeg åbner mine øjne og Justin sidder og puffer til mig. "Er du okay?" Han sidder og kigger på mig og ser faktisk lidt bekymret ud. "Ja.. Nu er jeg.. Jeg havde mareridt..."
"Om hvad?" Siger han. Jeg trækker vejret dybt ind for endelig at tage mig sammen til at sige det. "Det biluheld jeg mistede mine forældre og min lillesøster i..." Jeg ser op på Justin med tårer i øjnene. Han ser næsten forskrækket ud. "Har du ikke nogen familie?" "Kun min tante.." Han trækker mig ind til sig så jeg ligger trygt i hans arme igen. Der triller langsomt tårer ned ad mine kinder.

Just an ordinary girl - Justin Bieber imagine (dansk)Where stories live. Discover now