Just an ordinary girl - Kapitel 1

5.4K 67 2
                                    

kapitel 1

Her står jeg, det er i dag, D 20 april. Justin er kommet til Danmark. Ikke bare hvilken som helst Justin, Justin Bieber! han er endelig kommet til Danmark på sin believe tour. Jeg står i køen til Meet & Greet, jeg har endelig fået sparet nok penge sammen og haft råd til både Meet & Greet og en koncertbillet.
Jeg har aldrig troet at det her ville ske for en som mig. Der er en lang kø af andre hypperventilerende piger foran mig. Jeg kan se den forreste pige gå ind i rummet som Justin er inde i. Jeg kan virkelig ikke fatte det. Mit største idol, min inspiration, min lifesaver....
*FLASHBACK*
"hvornår stopper det her..?" jeg er lige kommet hjem fra gymnasiet jeg går på. det er andet år nu, og lige siden jeg startede har folk mobbet mig fordi jeg ikke har mål som en model.. og ikke har lige så mange penge som de andre og aldrig har været populær... Især ikke hos drengene. "Jeg kan snart ikke klare det mere..."nu står jeg på badeværelset igen, jeg står og kigger mig selv i spejlet, jeg er ikke smuk, jeg er ikke modeltynd... jeg er ingenting værd... det er det jeg altid får at vide i skolen og nu er jeg selv begyndt at tro på det.. jeg tager et barberblad og skærer en tynd, men dyb ridse under mit håndled, blodet begynder hurtigt at løbe ned af min hånd. jeg rækker ud efter et rent håndklæde til at stoppe blødningen med. og det er alt sammen fordi jeg bliver mobbet i skolen.. næsten. Dem der mobber ved ikke selv hvor meget det kan påvirke nogen at få ting at vide som: Du er grim, hvor er du fed, der er ingen der kan lide dig... men det er ikke kun derfor jeg cutter. jeg mistede mine forældre og min lillesøster i en bilulykke for omkring 2 år siden, næsten lige da jeg var startet på gymnasiet. det enste familie medlem jeg har tilbage nu er min Tante Ann. Jeg bor hos hende nu. men hun er kun hjemme for at spise og sove.

Nu er der kun én pige foran mig i køen. Da de åbner døren for at lukke hende ind til Justin kan jeg se noget af justin. jeg skal til at skrige men forbliver rolig, ellers kan jeg sikkert ikke stoppe igen. Men starter i stedet for at trække vejret virkelig hurtigt, jeg tager hurtigt noget af det vand jeg har i tasken.

Nu er det endelig min tur. Sikkerhedsvagten tager mig i armen og fører mig hen til døren og åbner den. I årevis har jeg været jaloux på alle de beliebers som har mødt ham og været hans one less lonely girl. Chancen for at blive hans OLLG er noget man kun får en gang i livet, men chancen for at blive det er en til en million. Men hey! Man kan jo have lov at ha' drømme, lige meget hvor vilde ens drømme er, skal man tage chancen for at følge dem hvis man har chancen for det.

Jeg træder ind af døren og kan ikke se Justin nogen steder. Jeg kigger mig lidt omkring den enste jeg kan se er fotografen der står og piller ved sit kamera. Jeg vender og drejer lidt rundt indtil jeg får øje på et stort, sort gardin, hvor jeg ser et par røde Supras stikke ud forneden. "justin?" spørger jeg lidt genert og forsigtigt. Og ud fra gardinet kommer Justin! Asdfghjkl Han er så freaking lækker og sød at se på!
"hej!" siger han da han kommer gående ud fra gardinet med åbne arme. "hej Justin!!" jeg begynder at få tårer i øjnene og justin bemærker det og siger: "Du skal ikke græde " og giver mig et stort kram. Han giver helt Fantastiske kram!

*Justin P.O.V*
Jeg giver laura ( En anden belieber, som er til meet and greet.) et farvel kram og hun går ud af døren og ind af døren til koncertsalen. Hvor jeg skal optræde om et par timer. Jeg har lyst til gemme mig for den næste belieber og stiller mig om bag et stort, sort gardin. Jeg kan hører døren gå op ind til rummet. Der går lidt tid og så kan jeg hører en lille forsigtig stemme sige " Justin?" jeg går frem fra tæppet og ser en virkelig smuk pige stå foran mig. Hun har langt flot mørkebrunt hår, sorte shorts sorte vans, og en Farvet top med noget skrift på "Hej!" siger jeg til hende og går hen mod hende med åbne arme for at give hende et kram. Jeg kan se at der kommer tårer i øjnene på hende og fortæller hende at hun ikke skal græde. "Hvad hedder du?" spørger jeg hende. "J-Jeg hedder Serena" svarer hun.hun virker ret nervøs, så jeg giver hende et sødt smil og kigger på hende med bløde øjne.. "Jeg tænkte nok at sådan en smuk pige havde et lige så smukt navn." hun begynder at blive lidt rød i hovedet. Hvor ser hun dog sød ud når hun rødmer.

*Serenas P.O.V*

" Hvad hedder du?" han kigger på mig med de perfekte brune øjne. " J-Jeg hedder Serena " "Jeg Tænkte nok at sådan en smuk pige havde et lige så smukt navn." JUSTIN FREAKING BIEBER har lige kaldt mig smuk!? Jeg kan mærke mine kinder blive helt varme, jeg ligner sikkert en tomat. "T-tak" for jeg endelig stammet frem. "

"hvordan vil du have dine billeder? Vi kan tage 3 billeder." siger han men's Han kigger mig i øjnene.

"Øhhmm.... Hvad med et normalt et, et fjolle og øøøhhh.." Siger du og ved ikke helt hvad det sidste skal være.

"Hvad med et sødt romantisk billede..?" Siger han og smiler stort.

"Ja okay" siger jeg og kigger lidt ned i gulvet for at skjule at jeg rødmer igen.

"Okay det normale først" siger han og ligger sin ene hånd på min hofte.

"smil" sagde fotografen. Blitzen gik af og billedet blev taget.

" fjolle billedet?" Siger jeg genert og nikker.

Justin kigger på mig og begynder at række tunge af mig.

Jeg rækker også tunge af ham og han gør sig selv skælvøjet.

Fotografen når lige at tage billedet inden vi begge to flækker af grin.

Justin ligger begge sine hænder på mine hofter og trækker sig helt tæt på sig.
"Det romantiske billede?" Siger han så." Vi kunne stå sådan her" siger han og trækker mig endnu tættere på. "og kigge hinanden i øjnene?"

"Fantastisk" jeg kan ikke tro at jeg står så tæt på justin!!

"perfekt søde."

Bfujwitjanflvorbanfldmjdhwbskwnfkdn nu kaldte mig også sød!!

Han tager fat om begge mine håndled og lægger mine arme om hans hals, og lægger sine egne hænder på mine hofter. Jeg kan ikke lade være med at rødme. Igen.
Han har det lækreste tøj på. Røde Supras, sorte saggy pants, og en hvid t-shirt med V-hals

Han læner langsomt sin pande mod min pande. Jeg kan mærke hans åndedræt i ansigtet og hans helt fantastiske parfume. Vores læber er kun få centimeter væk fra hinanden. Han trækker mig tættere på sig så vi står så tæt som overhovedet muligt.

Kameramanden tager billedet og siger at det er tid til den næste belieber skal have taget billede med Justin. Justin krammer mig og følger mig ud af døren. Jeg har stadig ikke forstået det. Jeg har lige mødt Justin, mit største idol og min inspiration. Og uden at besvime. Det var helt perfekt og han kaldte mig sød OG smuk. Det er helt klart den bedste dag i mit liv.

*Justins P.O.V.*

Wow. Hun var virkelig sød. Den måde hun smilede på. Den måde hendes mørkebrune hår faldt. Hun var perfekt. Seriøst hun er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set! Og jeg kommer aldrig til at se hende igen....jeg kører min hånd igennem mit hår.

Just an ordinary girl - Justin Bieber imagine (dansk)Where stories live. Discover now