förlåt

82 3 2
                                    

Nu tänker jag skriva av mig lite. vissa av er kommer tycka att detta är en dum ide när/om ni läser detta. Men måste få ut det på nåt sätt och känner att dem som brukar läsa denna förtjänar e förklaring. 

I oktober fick jag reda på att mina föräldrar ska skiljas. Jag säger att min värld gick sönder. jag och min bästa vän brukar skojja lite och tänk vad som skulle hända om dem skulle göra det. och jag hade oturen att få den fantasin att bli verklighet. Jag har ju vänner som stöttar mig men känner ändå att jag inte direkt vill prata av mig med dem för dem kommer typ inte förstå. Det är pappa som ska flytta ut. Vi bor normalt i ett hus men nu har pappa fixat en lägenhet. Jag kommer att köra mammavecka och pappavecka vilket kommer bli ganska jobbigt för  han har hittat en lägenhet på andra sidan stan. Jag kommer behöva åka buss till skolan för jag går i skola som ligger ganska nära mamma. pappa har husvagn och den kommer ju vi bara vara med med pappa, så vi kommer inte åka ut och pimpla med mamma eller nåt sånt. visst jag har kompisar där uppe som vi kommer åka ut med men det kommer inte bli lika dant. min morfar och hans syskon har en stuga i piteå så den kommer vi bara vara med mamma, samma vi har kompisar i Alvesta och dem kommer vi också bara vara med mamma. 

Pappa får då nycklarna den 16 januari vilket är om nio dagar när jag skriver detta. Dem har sagt att vi måste börja tänka om det är nåt vi vill ha med till lägenheten men jag har ingen aning om vad jag ska ta med, först måste vi göra upp om vilka rum vi ska ha för det finns flera olika. jag har total blackout när det kommer till det. 

Den 16onde är på en måndag då jag är i skolan så den veckan speciellt kommer ju bli ett helvete. en annan av min vänners mamma är ju lärare och henne har jag känt typ hela mitt liv så hon kommer ju förstå om jag är nere eller nåt. 

Med det här har jag även bestämt att ta en lite paus så jag får fixa lite och smälta det här när han väl flyttat ut. jag vet inte hur länge den blir men ett tag gissar jag. 

men som sagt så kommer några tycka detta är en dum ide att skriva det här men kände att jag bara måste. tack i förhand<3

ASK.Fm O.MDär berättelser lever. Upptäck nu