Kapitel 24

119 4 0
                                    

Felix ask

Är ni framme i Kiruna

Kan inte ni ha en fan träff snälla

Jo snälla kom igen

Snälla ha en fan träff

Kunde ni??

Okej vart ska ni ha den

Okej jag kommer

Jag me

Jag me

Jag me

Jag me

Hur många tror du kommer??

Tror större delen av Kiruna kommer

Du vet ju knappast nåt om Kiruna

Bort från ask

Felix perspektiv

Vi hade åkt runt på stan ett tag och det var hur mysigt som helst. Inan fanträffen  skulle vi träffa en kille som skulle hjälpa oss med konsterna och alla fanträffen här i Kiruna och i resten av Norrbotten men sen kommer daff tillbaka från Cypern så då följer han med oss.
När vi hade träffat killen som hette Pär och checkat in på hotellet så började Pär visa oss vägen till gruvstadsparken där vi skulle vara. När vi kom dit så var det redan flera tjejer där. Vi pratade lite  med poliserna.och ju allt närmare ett den blev ju fler människor kom.

Sex timmar senare (orkar inte skriva hela fanträffen)

Vi var tillbaka på hotellet och skulle dela upp rummen. Liza och Ogge hade redan bestämt för dem behövde tydligen prata ut vilket är bra för man ser på båda att dem gillar varandra, sen Omar och Lovisa, Amanda Oscar och Jag.Fast vi hade ett rum till men det var för Liza och Amanda ifall det inte gick nå bra mellan Liza och Ogge. Vi gick till våra till delade rums omhäng vi kom in på vårt var det en dubbelsäng och en egen liten. Amanda var snabb och slänga sig i den lilla och Oscar i dubbelsängen.
"kom hit gullet" sa Oscar,och även om han skojade så pirrade det till i magen.
"Asså jag måste säga en sak" sa Oscar när vi satt och pratade om imorgon. Vi nickade och han tog ett andetag
"Jag är också Gay"

Inte meningen att jag skulle lägga ut idag men det är min födelsedag så ni får ett bara för det. Och tack felleboysfakesister för att du hjälpte mig litegrann💖

ASK.Fm O.MDär berättelser lever. Upptäck nu