kap 31

81 6 0
                                    

VIKTIGT MEDDELANDE I SLUTET

Ensam satt jag inne på toa med tårarna rinnande ner för mina kinder. Jag satt där med det kalla bladet mot min arm, redo att dra. Jag har lovat killarna och tjejerna att sluta och det gick bra ett tag.  Men nu orkade jag inte. Sakta drog jag bladet över min arm och genast kom smärtan. Smärtan som enligt mig var bra. 

Jag hörde dörren öppnas där nere och genast började dem allt för igenkända rösterna fylla upp det tomma huset. Dem börjar ropa på mig och jag brister ut i gråt på toaletten. Jag hör Oscar och Ogge stå och prata utanför dörren. Snart har dem fått upp låset med en kniv för dem visste att jag inte skulle öppna. När dem kommer i så flämtar dem. Oscar går snabbt fram till mig och tar bladet ur min hand och slänger det i soporna. Han börjar söka efter mina andra blad och hittar dem snabbt. 

"Ogge ta med Liza dit ner och rengör hennes sår och linda om så städar jag här nere" sa han och jag går försiktigt fram till mig och lyfter upp mig och bär ner mig till den andra toaletten. Han sätter mig på toastolen och söker fram saker att rengöra med. 

"varför" frågar han mig och jag skakar på huvudet och börja gråta. utan att han säger något så rengör han klart och drar sedan in mig i hans famn och kramar om mig hårt. 

"förlåt" viskar jag hest

"bara du lovar att inte göra det igen och så fort då får problem så ringer du mig, okej" säger han och kramar han om mig igen.

resten av kvällen ligger jag i Ogges famn med en godis skål och vi kollar film. Dem vägrar att lämna mig själv eller ens släppa blicken efter Oscar sagt vad jag gjort. Vi ligger bara och kollar film till vi alla somnat. Fast jag ligger vaken. Ogge drar min om ens möjligt närmare och jag blundar ett tag tills jag somnat 


-------------------

okej jag har 2 saker att ta upp nu 

1. jag kommer vara ganska off ett tag nu för att det har hänt en sak som kommer förändra ganska mycket, men jag kommer fortfarande fortsätta på denna väldigt sega boken

2. hade ni velat ha någon sorts julkalender? för tänkte att jag börjar på en bok nu under december. från 1 till den 24. om ni ens vill. kommentera om ni hade velat det 

ASK.Fm O.MDär berättelser lever. Upptäck nu