Amintiri.

117 16 3
                  

Summary:De ce trebuie ca Jongin să-și amintească totul și să-l implore pe Kyungsoo să-i spună numele?
Genre: Angst, lovers!au, romance
Warnings: amnezie, accident de mașină.

-Jongin-ah, mi-ai văzut pantalonii pe care i-am cumpărat săptămâna trecută?

-Uita-te și la mine în dulap, iubire! Probabil i-ai pus acolo din greșeală. Strigă Jongin din baie în timp ce își aranja părul.

-Ah, da. Sunt aici! Mulțumesc! Kyungsoo strigă înapoi, nu exagerat de tare pentru a nu avea reclamații de la vecinii nebuni de sub ei.

Astăzi e o zi mai specială decât toate celelalte. Bunica lui Kyungsoo împlinește 100 de ani, iar cei doi nu pot rata un astfel de eveniment. Kyungsoo își luă geaca maro pe el și îi oferi un sărut scurt, pe vârfuri lui Jongin. Aceștia încuiară apartamentul pe care l-au închiriat acum jumătate de an împreună, și coborâră scările intr-un ritm alert. Kyungsoo chiar nu vrea să se lase așteptat de bunica sa.

Când aceștia ajunseră la mașină, Kyungsoo puse bagajele în portbagaj, pentru că cei doi au de gând să stea măcar câteva zile in Busan, acolo unde bunica sa stă, împreună cu al doilea soț, care prin uimire, are 90 de ani. Jongin se urcă la volan, iar Kyungsoo în dreapta, pe scaunul puțin lăsat în spate.

-Jongin! Spuse Kyungsoo, puțin nesigur, in timp ce-și întorcea privirea către băiatul cu pielea mai închisă la culoare.

-Da, baby?

-Știi că te iubesc, nu? Expresia feței lui Kyungsoo era una puțin speriată, iar Jongin era confuz.

-Hey, iubire, ce-i cu tine? Normal că știu, și eu te iubesc! Zise Jongin punandu-si palma pe fața albă și fină a iubitului său.

-Voiam doar să mă asigur! Kyungsoo se apropie de Jongin, iar cei doi își oferiră unul celuilalt un sărut scurt.

Două ore pe drum, iar Kyungsoo simțea cum sufletul îi părăsea corpul încet, deoarece acesta s-a trezit de dimineață ca să pregătească bagajele pentru aceasta 'călătorie', astfel ratând îmbrățișările lungi de dimineață cu Jongin. Pentru unii nu e mare lucru, dar pentru Kyungsoo căldura oferită de Jongin e extrem de importantă, buzele sale umede pe gatul deschis la culoare al acestuia, ochii somnoroși care îl privesc de fiecare dată printre genele lungi și închise la culoare, nasul său drăguț care îi atinge obrazul roșu (da, chiar după un an, Kyungsoo e încă rușinos la atingerile lui Jongin).

Băiatul mai scund de înălțime poate spune că e chiar clișeic cum un playboy ca Jongin, care mergea in cluburi și reușea să atragă in patul său orice persoană, s-a îndrăgostit de un romantic virgin ca și Kyungsoo. Fiecare ieșire în club a devenit pentru Jongin o seară în brațele lui Kyungsoo, undeva intr-un parc, plajă, pat. Oriunde, oriunde cu el.

-Am încuiat ușa, nu-i așa? Jongin îl trezise pe Kyungsoo din visare cu vocea sa suavă.

-Jonginie, nu mai glumi așa. Dacă se întâmplă ceva, o să-ți rup gâtul! Spuse Kyungsoo serios, dar bărbatul de la volan știa că acesta glumește.

-Ai face tu asta? Oare nu mă iubești prea mult?

După câteva clipe de tacere, în care Jongin îl privea pe Kyungsoo în schimbul unui răspuns, acesta începu să râdă.

-Logic că te iu-

-KYUNGSOO!!!

Jongin strigă, văzând tirul care se apropia amenințător din cealaltă parte a drumului. Acesta încercă să întoarcă, dar mașina nu funcționa după așteptările lui Jongin, iar impactul loviturii fusese unul extrem de puternic, aruncandu-le mașina pe marginea drumului.

Kaisoo oneshotsWhere stories live. Discover now