4

63 5 1
                                    

Išla som preč z bazéna a prezliekla som sa do normálneho oblečenia a dala naspäť mikinu v mikine mi bolo pekne teplúčko Andrei(fallenke) sa už nechcelo byť vo vode a pri tom sme tam boli len pól hodinu. Andy prišla ku mne a rozprávali sme sa. "Ahoj Lucy ty si tu s kým?" " Ahoj no bola som tu s Marekom ale asi ho to nezaujíma" a ukázala som na neho. "To mi je ľúto nejdeme sa niekam najesť a není ti teplo?" Spýtala sa Andy " No niesom hladná ale pôjdem s tebov a ano je mi teplo ale dole si to dať nemôžem" " ale možeš len ty nechceš"pozrela som sa na ňu vyhrnula som si rukávy a ukázala Jej ruky dorezané ruky. Ája sa na to hrozne pozerala. Dala som si naspäť rukávy a išla povedať Housovi " zlato? Idem s ájou si niečo dať chceš niečo?" " áno dal by som si 3 bagety a zober si moju peňaženku" ukázal prstom na tašku " ja to zaplatím" povedala som a rýchlo som odišla určite mi to vráti ale ja to nebudem chcieť. Išli sme sa teda s Ájou najesť išli sme do subwaya lebo potom tu už bol iba mekáč. Dala dom si "Mini bagetu Child" tak sa vážne volala mala len 10 centimetrov Ája si dala "strednú cestu pre všetkých" tá mala tak 18 centimetrov a Houseovi Jirkovi a Pedrovi som zobrala "Mega ultra mega dlhá nič pre deti" tá mala 60 centimetrov zaplatila som aj Áji a platila som 30€ presne 29,99 ale nechala som im ten cent. Prišli sme k bazénu a chalani tam už čakali dala som Pedrovy Jirkovy a Jakubovi "A kde máš ty?" " tu" ukázala som mu moju mini bagetku. "To si robíš srandu ja ti nechám s tej mojej" "nie ja nechcem" a začala som jesť tú moju v pólke som prestala a odložila ju. Už som bola plná.
"Kámo to budeme jesť3 hodiny" začal sa smiať Jirka a Pedro sa pridal. No tak chalani zjedli polku z bagety čo ja som zjedla iba polku svojej a išli na tobogány. Ja s Ájou sme sa nudili tak sme išli do nákupného centra si nečo nakúpiť Jakub/House povedal že v peňaženke má 400€ že si mám 200€ zobrať, no zobrala som si ich ale kúpim aj jemu niečo " a čo si kúpime?" Spýtala sa ma Ája a pri tom držala peňaženku a usmiala sa na mňa " najprv pôjdeme si kúpiť tvoje Bubble a potom oblečenie a kryty na mobil súhlasíš?" "Ano ale idem na wc počkaj ma tu" zatiaľ čo bola Ája na wc tak som si bola kúpiť žiletky. Aby to nevidela dala som ich do ruxaku. Ája prišla a išli sme na bubbletea. Kúpila mi jej Bubble aj je mega dobré. (odporúčam !pozn. Autor.) Potom sme si išli kúpiť oblečenie ja som si kúpila:

) Potom sme si išli kúpiť oblečenie ja som si kúpila:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jakubovy/Houseovi som kúpila snáď bude mať radosť :

Jakubovy/Houseovi som kúpila snáď bude mať radosť :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A Ája si kúpila:

Takže iba ja som si kúpila na leto zimné veci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Takže iba ja som si kúpila na leto zimné veci. No nevadí cestou naspäť som si spomenula že sme ešte chceli kryty a Ája povedala že pôjdeme inokedy práve mi niekto volal bol to
Jakub♥️
(L-ja J-House)
L:Ahoj stalo sa niečo?
J:Nie ja len že kde ste už tu budeme iba 4 hodiny
L: Aha no poslúchal si tak som ti niečo kúpila
J: A čo? Zlato a kúpila si niečo sebe?
L: Áno kúpila a uvidíš potom pa
J: pa

Položila som vrátila mobil nasäť do ruksačiku a pokračovali sme v ceste pri vchode nás čakali Jkub a Jirka. House mi zobral tašky a Jirka Áji. To je milé. Sadla som si na lehátko. House tiež a usmieval sa. "Čo je?!" " No čo si mi kúpila?" Vybrala som jeho tašku a dala mu to. Tešil sa ako malé decko. A vyobímal ma. "A čo si si kúpila ty?" Ukázala som mu veci a pochválil mi ich ale pri tom znadal prečo si kupujem teraz zimné veci " a ešte som si kúpila"

"Wow láska tie sú nádherné"  "no a na to mi nefrfleš" " no tak ale sú pekné idem niečo kúpiť na jedenie ja už som ziedol tú malú bagetu haha chceš niečo?"  " nie neprosím si" povedala som s poloprázdnym bruchom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wow láska tie sú nádherné" "no a na to mi nefrfleš" " no tak ale sú pekné idem niečo kúpiť na jedenie ja už som ziedol tú malú bagetu haha chceš niečo?"  " nie neprosím si" povedala som s poloprázdnym bruchom. Zatiaľ čo boj Jakub preč dojedla som polku bagety. Jakub bol plavčík a mal dávať pozor na deti tak to nechal na mne. Videla som ako sa bijú. " Chalani stačí!" Okrikla  som ich a začali na mňa spliechať vodu nie veľa v tom  mi pomohol Jirka " hej decká stačí vy dvaja čo ste ju špliechali okamžite von z vody a po hodine môžete ísť do vody. A ostatný môžete si ísť kúpiť jesť." "Ďakujem Jirka" "nemáš začo" a išla som naspäť na lehátko cvíľu som ležala a prišiel House s táckou na ktorej mal hranolky hamburger a ešte jedny hranolky sadol si " zlatko páči tu máš hranolky."  "Ty chceš aby som bola tučná? Ale ďakujem" " nie nechcem aby si bola tučná ale ty vobec nič neješ" 
"Náhodou jem veľa" prikívol s
úsmevom a podal mi hranolky. Dala som si dve a už som nechcela lebo to bolo veľmi mastné. Ponúkla som Áju a ona si z radosťou dala. Už som sa tam fakt nudila nevedela som čo robiť aj Ája sa mega nudila a to ešte 3,5 hodiny tak som si išla pozrieť nejaké videá na YT v tom mi skočila správa od Maminy
(M-mamina J-ja)
J- Ahoj mami
M- Ahoj no čo ako sa máš iPhone žije?
J- ano žije a práve teraz sme v Aqua parku.
M- A čo Marek?
J- Marek no v pohode😊
M- tak to je super a kedy prídeš?
J- No neviem kedy ale Páči sa mi tu
M- To je dobre tak ja idem variť Ahoj ľúbim ťa
J- Aj ja teba ahoj

Ták na dnes všetko kapitola patrí mojej sestre MenTwexovka  pozrite si ju každý povinne
Ja idem a BAXČUSS💖

O Marwexovi :3Where stories live. Discover now