NIEEEEEE!!!!

4.4K 198 3
                                    


"Tak fajn" , nakoniec Ted ustúpi a Kat si vezme zbraň. "Ale drž sa pri mne ok !" Povie Ted a pobozká ma. Chytí ma za ruku a ideme dole. Všade počuť výstreli a všade je mŕtvych mužov. Ted sa na mňa prísne pozrie, "radšej sa vráť. Vyzerá to veľmi nebezpečne."

Pozriem sa naň ho pohľadom nech na to zabudne. V dome je môj syn a muž ktorý vlastní moje srdce a ja nedovolím  aby im niekto ublížil. Rýchlo sa rozbehnem dopredu a začnem strieľať na mužov. Ani nie o dve sekundy sa pri mne objaví Ted a zabije desiatich mužov do piatych sekúnd. Vyberiem sa do obývačky kde je počuť najviac výstrelov.

Keď sa pozriem na človeka ktorý pred do mnou zarazím sa. Je to muž môjho deda. To neje možne!! Môj vlastní ded... Z mojich myšlienok ma vyruší bolesť v mojom hrudníku.Cítim guľku. Pozriem sa na hrudník a vidím veľa krvi.

"NIEEE!!!" Skričí Ted a pozriem sa naňho. Pocítim ďalšiu guľku a potom ďalšiu a ďalšiu. Pri poslednej guľke sa usmeje na Ted, ktorý ku mne beží s spadnem na zem.

"Kat, Kat! Dofrasa zavolajte niekto záchranku." Počujem Tedov hlas ako by bol odo mňa vzďialeni  niekoľko metrov.

                                                                                 A z ničo nič je tma.

                                                                                 A z ničo nič je tma

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Ľudia toto je predposledná časť. Onedlho tu bude EPILOG !!
Viem, že už premýšľate ako ma zabijete ale takto som to chcela.

Čo si myslite prežije to Kat alebo nie ?

Hejta1


Mafiánska Krv [Dokončené ]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang