emma en kendall

40 2 0
                                    

Emma P.O.V

Dit is mijn eerste dag hier in Palm Woods! Ik regel mijn kamer en zet alles zoals ik het wil neer en leg dan alles in mijn kast. Ik kleed me clasy gecombineerd met netjes aan  en ga naar mijn 1e gesprek op mijn nieuwe stage.

Kendall P.O.V

Ik hoor gustavo zacht praten "er komt dus vandaag een nieuwe stagaire voor haar stage gesprek. Zou jij de pups in de gaten kunnen houden en zorg dat ze niet in de buurt komen van dit kantoor." Ik loop richting james en vertel alles. Ik wist dat vandaag speciaal ging worden!

Emma P.O.V

Ik loop na mijn eerste gesprek (ja het gesprek heb ik overgeslagen! Sorry!) Naar de kantine en pak me een bakje te ik draai om en schrik van een jongen en gooi daardoor mijn thee over hem heen. En schrik

Kendall P.O.V

"KUN JE NIET UITKIJKEN?! JEEZZ!." En loop kwaad weg. Maar in alle kwaadheid heb ik wel gezien hoe knap ze eigenlijk is! En loop naar huis om mij om te kleden.
Emma P.O.V
Ik kijk m arrogant na en rol mijn ogen naar hem "loser." En loop naar mijn appartement en plof op bed moe. Ik hoop toch wel dat morgen een betere dag word... en val met die gedachte in een diepe slaap...

I'm only one call away FT big time rushKde žijí příběhy. Začni objevovat