Taget af sted? ( kartoffel 28 )

265 12 3
                                    




Jeg lukker stille mine øjne op... idag skal Marcus & Martinus afsted... jeg ligger på skulderen.. "hva' er klokken?.." spørger jeg hæs... jeg får ik noget svar? Jeg lukker øjnene i igen.. Jeg venter i et stykke tid...jeg åbner øjnene op igen "jeg spurte faktisk om noget, men okay?" Siger jeg irriteret.. jeg er syyygt træt!! Sikkert fordi at jeg ik fik sovet så meget igår/idag.. jeg rejser mig træt op, og kan se at hverken Marcus eller Martinus er her? Det er også ret tomt? Jeg tænder min mobil og kigger på klokken.. den er 11:02.. HVAD FANDEN!!! jeg tror de er kørt!! Jeg kaster mig stille ned på gulvet.. jeg ligger på ryggen, med hænderne på min pande.. En tåre triller ned! "Hvad?" Siger jeg både stille og hæs.. men jeg har jo stadig Martinus trøje? "Hvorfor er livet sådan?" Siger jeg og knækker i min stemme.. "hvordan er livet da?" Er der en stemme der svare tilbage.. jeg rejser mig op.. det er en rengørings dame.. "Ehm.. ik noget.." svare jeg akavet og tørre tårnede væk med hånden.. jeg tager min mobil.. jeg går stille ud, mens jeg kan mærke at rengørings damen stier lidt på mig..

jeg går ned i lobbyen, og hen til den der kasse dims.. "Hej.. ved du om familien Gunnarsen er taget af sted?" Spørger jeg.. "ehmmm.. ja det tror jeg, men jeg er ik helt sikker? Jeg kigger lige" svarede en dame, og smilte.. "ja, alså som jeg kan se, er de taget af sted.. hvorfor da? Er der noget galt? Du ser ret ked af det ud?" Spørger hun sødt.. "ja alså, jeg sov hos hos dem i nat, og der jeg vågnede, var de der ik?" Sagde jeg med næsten våde øjne.. "ej.. det er jeg ked af at høre.." sagde hun.. jeg gik.. jeg gik op på værelset... jeg gik op til Camilla...

Jeg kom der op og bankede på.. Døren åbnede og der stod Camilla... eller nej vent? Det var Kasper? Jeg smilte bare og gik ind.. jeg forstod ik rigtig hvad der skete? Han lukkede døren efter sig.. Jeg gik bare hen og lagde mig i sengen.. min mobil havde jeg stadig i hånden.. "hvad laver du egentlig her?" Spurte jeg.. men jeg nåede ik at få svar, før jeg falde i søvn, med selveste MARTINUS GUNNARSEN's trøje på..

Er det bare mig? Where stories live. Discover now