verden er efter mig! ( kartoffel 22 )

306 11 18
                                    


Jeg går lige forbi Martinus og Marie, der jeg får en besked.. det er fra... Martinus!? Jeg har ik lyst til at svare.. jeg går bare op på mit værelse.. Marcus følger efter mig? Jeg ignorer ham bare og løber op på mit værelse..

Jeg går op på mit værelse og smækker døren i... lige der jeg vender mig om ser jeg Camilla.. hun sidder på min seng og kigger på mig...? "Hej...?" Okay, jeg må indrømme at jeg faktisk virkelig bare havde lyst til at smide hende ud.... men det kan jeg jo ik bare..? "Hvad snakket du med Kasper om?" Okay! Hvor ved hun det fra! Jeg kiggede skræmt på hende og gik baglæns.. jeg åbnede døren og Marcus stod der? Jeg løb forbi ham.. "vent du skal have din medicin!" Jeg var ligeglad med den medicin! Jeg løb ned i en kælder.. jeg gled ned af muren og tog min mobil op ad lommen.. jeg tjekkede loge beskeden som jeg havde fået fra Martinus..

-hey... jeg så dig nede i lobbyen.. vi er stadig venner ik...?

Jeg gad ik svare ham på det med venner... istedet skrev jeg bare

hvad er der?

-alså jeg vil bare spørge om du kunne komme med den der medicin? Marcus ser ik mine beskeder, og svare ik på mine opkald..

Marcus var der nede sammen med mig! Hvordan kan du ik se ham!?

-Ja men det er han ik mere..

Jaja løgner, tænker jeg bare!

Martinus! Det var syndt! Du skal ik tro at jeg er din tjener! Du kan selv gå op på "dit" værelse og hente den medicin!

-OKAY SÅ!!

Jeg forstår ik hvorfor han bliver sur!? Alså han skal ik tro at jeg er hans tjener! Jeg putter min mobil ned i lommen igen.. jeg sidder ellers bare der nede.. der jeg beslutter mig for at skrive til Kasper..

Hey:)

Han svare hurtigt.

-hey, hva så? <33

Hvad var det du vil sige? Du kan bare skrive det ;) <3

-oh.. nårh ja.. alså... kan vi ik mødes?

Alså jeg har ik tid lige nu.. jeg kan ik klare at være samme med nogen..

-okay.. Ehm.. alså mig og Marie prøvede at få dig og Martinus væk fra hinanden så Marie ku' være sammen med Martinus! Du må ik blive vred! Plz?! <33

Wow okay! Hvad! Det Kan de da ik bare! Jeg gider ik at svare ham! Jeg får en til besked.... Fra Marcus. Alså helt ærligt! Hvorfor er han efter mig! Er han ik kærester med Camilla!!?

-hvor er du! Du skal have din medicin!

Jeg svare ham ik...

-

Okay jeg har siddet hernede ca. En halvtime.. jeg har lidt ondt i hovedet, og alt snurre rundt! Jeg ligger mig ned på jorden.. jeg falder stille i søvn..

*Martinus' synsvinkel*

Årh! Jeg har skrevet til Anna.. jeg har faktisk bare skrevet til hende for at snakke lidt.. og så bad jeg hende hente medicinen så vi kunne snakke lidt.. men hun nægter! Jeg kan godt ringe til Marcus.. og han ser ogs mine beskeder.. men jeg savner bare Anna... alså nu har jeg jo Marie.. jeg prøver at lede efter Anna.. men jeg kan ik fonde hende!? Jeg går stille ned i en kælder.. på vej der ned så jeg en pedel.. jeg løber alt hvad jeg kan for ikke at blive opdaget.. jeg drejer ved et hjørne, og står som tapet fast til muren.. jeg vender mit hoved, og kigger lidt rundt. Jeg vender hurtigt mit hoved tilbage..!

Hej alle sammen! Lidt langt kapitel.. og lidt kedeligt.. i know.. men jeg håber i kan lide det!

Er det bare mig? Where stories live. Discover now