Verdens bedste dag! ( part 3 )

656 19 1
                                    

Martinus' synsvinkel
Jeg elsker dig, sagde den smukke pige som løb over til mig. Jeg elsker og så dig, hviskede jeg til hende, jeg slap hende og kiggede ind i hendes mørke øjne, jeg ved ikke hvad der gik ad mig, men hun virkede bare så sød, jeg begyndte at kramme hende igen, jeg slap hende ikke, jeg kunne mærke at hun kremmede endu hårde vær gang jeg gik et skridt.

Anna's synsvinkel
Jeg krammede ham virkelig hårdt, jeg kunne mærke at han ikke gad slippe mig. Jeg var virkelig glad, efter 10 sek slap vi hinanden, og jeg kiggede ham lige i øjnene, efter 2 sek kigger jeg over på Camilla, jeg kan se at hun krammer Mac, og at hun virkelig nyder det.

Camilla's synsvinkel
Jeg krammer Mac, jeg nyder set virkelig, jeg slipper ham og går over til Tinus, og krammer ham, og Anna går over til Mac og krammer ham. Efter et par sek skal vi have taget billeder. Jeg står self sammen med Mac, og Anna står sammen med Tinus.

Anna's synsvinkel
Imens Mor er i gang med at tage billedet, kysser Martinus mig på kinden. Jeg kan mærke at min ansigt varmer sig op og at det bliver rødt " Akavet😅 " jeg føler at alle glor på mig.

Martinus' synsvinkel ( efter vi har taget billeder )
Hende den smukke pige kommer over til mig, og krammer mig, jeg spørger hende så om hvad hun hedder.

Anna's synsvinkel
Jeg går over til Tinus og giver ham et farvel kram, han spørger mig så om hvad jeg hedder, " jeg hedder Anna" svare jeg, jeg kigger ham dybt i øjnene, og kysser ham let på kinden, jeg kan se at hans ansigt bliver helt rødt.

Marcus' synsvinkel
Jeg syntes faktisk at hende pigen som krammede mig i længst tid var ret sød, jeg gik over til hende og kiggede hende i øjnene, jeg spurgte så "Camilla ikk" jo svarede hun, jeg kendte hendes navn fra den gang den anden pige råbte/sagde Camilla og hun så gik over til hende. Jeg gav hende et stort farvel kram, jeg kunne se at hun fik tåre i øjnene, jeg sagde at det nok skulle gå og at vi nok skulle ses igen.

Anna's synsvinkel
Min mor sagde at vi skulle gå nu, så mig og Camilla gik imens vi sagde farvel til Marcus og Martinus. Der vi kom til bilen kom jeg i tanke om at mig og Camilla havde skrevet vær vores brev til M&M jeg havde skrevet et til Martinus og Camilla havde skrevet et til Marcus, jeg skreg "VI HAR GLEMT VORES BREVE😭" Camilla begyndte med at græde, "så skynd jer,  jeg venter her" sagde min mor "TAAAAAK MOR" råbte jeg, jeg tog mit  breve i hånden, og Camilla tog sit i hånden. Vi løb over til M&M så hurtigt vi kunne, de stod der heldigvis stadig, jeg fik glædes tåre. Der var kun to tilbage i køen, så vi løb der over og stod i kø. Der det var vores tur løb jeg over med brevet til Martinus. Og Camilla løb over med sit, jeg begyndte at græde, Martinus trøstede mig.

Camilla's synsvinkel
Jeg løb over til Mac, og krammede ham, og så gav jeg ham brevet. Han gav mig et hurtigt kys på kinden, mig og Anna måtte skynde os, så jeg sagde farvel til Mac og fik tåre i øjnene, og så gik jeg hen til Anna og prikkede hende på skulderen som tegn på at vi måtte skynde os.

Tinus' synsvinkel
Camilla kommer over til mig og Anna, hun prikker Anna på, skulderen, og hun giver mig et brev og siger farvel.

Hej, håber at i kan lide kapitel 3og at i vil læse videre, i må gerne komentere om den er kedelig eller der skal være lidt mere drama, eller om den skal være længere eller kortere😉 håber at i kan lide den. Sila😘❤️

Er det bare mig? Where stories live. Discover now