Part #5

36 2 0
                                    

Na lavičce


Nejf na mě stále civěl, a já se pod svým purpurovým šátkem červenala. Před lavičkou, na které jsme spolu seděli, byli komedianti, kteří za své umění vydělávají peníze. Před nás si stoupnul muž, který se usmál a ukazoval na nás znaky rukama. Vůbec jsme mu nerozuměli, pak máchl nad námi rukou a přivedl menšího klučinu. ,,Jé to  je Nejf !!!'' Zakřičel kluk a prosil Nejfa o fotku a podpis. Nejfake mu vyhověl a po závěrečné fotce se muž v bílém uklonil, sundal si cylindr z hlavy a poklepal na něj. V tu chvíli vyletěli z cylindru bílí holubi a sedli si Nejfovi na hlavu, a mě na obě paže. Smála jsem se pod šátkem, a když je zavolal zpátky, chtěla jsem ze své peněženky vyndat nějaké mince, ale peněženka nikde. Myslela jsem si, že jsem jí zapomněla někde v té hospodě. Nejfake si jenom vytáhl nějaké drobásky z kapsy a dal je kouzelníkovi do cylindru. On kývnul hlavou a odešel.

,,Ty nemáš peněženku ??'' Zeptal se mě. ,,Nevím, asi jsem jí nechala u stolu.''
Nejfake se na mě podíval, a v ten moment ke mě začal naklánět hlavu. ,,Už ti někdo řekl, jaké máš krásné oči ??'' Zeptal se mě. Já jsem neměla brýle, protože mě by neslušely. Vím přesně, co chtěl udělat. Protože si začal dávat ruku na šátek, bála jsem se, že se odhalí přede mnou. Vím že ten čas někdy musel přijít, že bych ho bez šátku viděla, ale proč teď ??
,,Ne, jsi první, díky. Ty je máš takové...'' Zadívala jsem se mu do brýlí. ,,Temné''
Z našeho rozhovoru nás vyrušil Vadim, který řval na celou Prahu a motal se. Začal mluvit na jednu babičku v mateřštině (ruštině) a ta mu svojí kabelkou vlepila takovou facku, že dal 360° a spadl na zem. Rozběhli jsme se k němu a každý si dal jednu jeho ruku za krk, protože byl naprosto namol. Dovedli jsme ho zpátky za Youtuberama a nakonec jsme se taky docela nalili.
,,Všichni ke mě !!!'' Ozvalo se z pod šátku Nejfaka a všichni se hrnuli k němu a dali si hromadné selfie.

Ráno

Ráno jsem se probudila na cizí posteli hlavou dolů, a s polo-vyhrnutým šátkem. Vysápala jsem se na podlahu a zjistila, že jsme všichni Youtubeři usnuli v bytě Nejfaka. Opatrně jsem odešla a ráno jsem si zavolala ještě taxíka. Pak jsem dorazila domů a ještě chvíli spala. 

Pomatená láska w/NejfakeKde žijí příběhy. Začni objevovat