Part #1

94 4 1
                                    

Ahoj jmenuji se... no to máte jedno, jinak jsem Rei. Bydlím ještě s rodiči a bratrem u nás na vesničce v rodinném domku. Bratr se asi nevyučí, takže do světa půjdu asi místo něj. Jediný co o sobě můžu říct, je to že mám purpurové vlasy. Mám youtube kanál, a odebírám jen pár youtuberů... Několik z nich jsou tito: Nejfake(srdíčko), Ati, Pjay atd... A jinak natáčím ráda (stejně jako nejfake) v šátku.

Ale hezky od začátku.

Když jsem dostala svůj první mikrofon a hodně výkonej počítač (to bylo asi kolem devátě třídy na ZŠ) jsem začala hrát náročné hry a střílečky. V roce 2009 jsem si založila svůj youtube kanál a s ním natočila i své první video. Shodou okolností, si Nejfake založil kanál také v roce 2009. (Teď si asi říkáte, sakra jak si mohla natáčet v šátku jako on, když jsi o něm ještě nemohla moc vědět...) To máte tak, že já jsem na svém výkoném počítači natáčela nejdřív Let's playe. A že si říkáte, že jsem byla strašnej kopírák ?? Možná, ale chtěla jsem si zachovat soukromí, a jednou jsem Nejfejkovi napsala pod jeho video, že má nádhernou tvorbu. On totiž tvorbu nádhernou měl. Odepsal mi že děkuje. Za pár dní jsem mu napsala na E-mail, jestli mohu také natáčet v šátku. Než mi odepsal, trvalo to asi dva dni, ale nakonec souhlasil.

Tou dobou točení Let's playů jsem na videích měla 17 shlédnutí, 2 likya 3 odběry. Byla jsem nesmírně šťastná, že alespoň někoho moje tvorba baví.

Postupem času se moje kariéra na youtube začala rozrůstat, a jednou mi přišel velký box, a na něm znak youtube. Když jsem ho otevřela, rozzářily se mi oči. Bylo v ní ocenění za půl milionu odběratelů, a já jsem opravdu nevěřila, že se to stalo. A protože to už bylo nějaký čas, kde jsem vystupovala před kamerou. Natočila jsem poděkování Youtubu a pak jsem ještě dostala komentář od youtube programátorů, který zněl: ,,Moc rádi jsme udělali zase někomu radost.''

Pomatená láska w/NejfakeKde žijí příběhy. Začni objevovat