3. rész

19 3 0
                                    

Október 13.
Szerda:

Már vagy két és fél órája baktatunk fel-alá, boltból-boltba de még csak nyomában sem vagyunk annak, hogy találjunk legalább egy elfogadható göncöt.
-Hannah! Állj már meg!- kapaszkodok meg a vállában, majd zihálva megállítom. Nem vagyok egy sportos alkat ezért egy kis séta is ki tud nyírni, még ha vásárlásról van szó akkor is.
-Várj Nancy, érzem ez lesz az! Ide be kell mennünk.- mondja majd megindul az említett bolt felé amiben nagy valószínűséggel ugyan olyan ruhák vannak, mint az eddigiekben.
-Ezt mondtad az előző hat boltra is.- emelem fel a kezem, de ő csak hátra int, hogy kövessem. Egy hatalmas sóhaj kiséretében el is indultam az őrült barátnőm után. A boltba lépés utáni első másodpercben megakadt a szemem a tökéletes ruhán. Szinte nyálcsorgatva csoszogtam az üzlet közepére kiállított tökéletességhez.
-Hannah.- szólítom meg a ruhák közt lázasan keresgélő barátnőmet, aki azonnal felkapta a fejét és hozzám sietett.
-Ő az.- nézek rá, mire csak elvigyorodik és az eladóhoz sétált, ameddig én ámulattal fürkésztem a hosszú fekete A vonalu ruhát, melynek a háta teljesen kivágott és mély dekoltázzsal büszkélkedik,elől pedig apró kövek díszítik. Hannah vissza ért hozzám a túlságosan extázisba esett apró lányhoz egy boltossal. Azonnal mondtam sőt szinte kiabáltam a méretem a kb velünk egyidős fiúnak.
-Itt is van.- mosolyog rám, majd a kezembe adja a szerelmem. Egyből be is foglaltam egy próba fülkét, majd amilyen gyorsan csak tudtam felpróbáltam a ruhát. Ez is mint mindegyik hosszú volt, ezért egy kicsit csalódottan sétáltam ki Hannah elé. Aki ámuldozva nézte a rajtam feszülő csodát. Imádtam, pont jó volt rám, csak a hossza. A srác észre is vette a problémát ezért így szólt.
-Látom egy kicsit hosszú, de ezt még ma orvosolni tudjuk, ha szeretnéd.- néz rám kedvesen, mire újra felcsillant a szemem.
-Ma estére meg lehet oldani?- kérdezem izgatottan.
-Persze, de ez plusz költséggel jár, ami szerintem egyértelmű.- mondja, mire boldogan bólogatni kezdek.
A ruha árát úgy ahogy a varrásét is már előre kifizettem, egy kicsit borsos ár volt, de ha egy ember rátalál a tökéletes darabra, akkor azt nem lehet csak úgy ott hagyni, ezért én sem tettem.

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Dec 27, 2016 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

I Can't RememberTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang