Carte noua

1.2K 38 7
                                    

Hei, cititori minunati! Ce mai faceti? Ati fost cuminti? A venit Mos Craciun la voi? :D


Vreau sa va informez despre cea mai noua carte a mea:

Este finalizata, deci daca vreti sa o cititi e numai buna

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Este finalizata, deci daca vreti sa o cititi e numai buna... e ca paina calda scoasa din cuptor. O gasiti la mine pe profil, dar o sa va las si link-ul in descriere. Sper sa aruncati un ochi peste ea si va astept parerile.


Descriere:

Viata e ca un carusel... te invarte mereu in acelasi cerc; acelasi cerc al familiei, al prietenilor, al scolii. Cu timpul te obisnuiesti cu aceasta miscare a lui, dar in viata e nevoie de schimbare, de lucruri noi. Intr-un final te hotarasti sa spui STOP, sa-ti continui viata intr-un alt carusel.Pentru Hope, viata a fost un carusel simplu. Caruselul mergea dupa regulile tatalui ei si, tot acesta, l-a inconjurat cu un gard... un gard plin de minciuni. Dar Hope reuseste sa-si convinga tatal sa o elibereze, inca sperand ca trecutul lui nu va iesi la iveala. Acum, Hope e in caruselul dirijat de mama ei, care nu mai e atat de simplu si nici nu are vreun gard protector. Se va descurca Hope cu o viata mai complicata sau isi va dori sa se intoarca in acel carusel simplu? Va accepta secretele si trecutul parintilor ei?


Si pentru ca se apropie cu pasi repezi 1 Ianuarie 2017, vreau sa va urez un an nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si cat mai multe realizari. :)

Totul se schimbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum