Capitolul 10

3K 162 14
                                    

-Esti gata, imi spune Mady.

M-am uitat in oglinda si am ramas surprinsa. Mady facuse o treaba buna cu machiajul meu. Era natural, dar mie mi se parea ca arat total diferit. Ma holbam la mine in oglinda si aveam un zambet prostesc pe fata.

-Esti frumoasa, spune Mady.

Mi-am imbratisat cea mai buna prietena si i-am multumit. Mi-a intins umerasul cu rochia si mi-a facut semn ca o sa intarzi. Am luat rochia din mana ei si am inceput sa ma imbrac. Dupa ce am fost gata, Mady m-a trantit inapoi pe scaun ca sa-mi mai aranjeze parul. Imi facuse niste bucle perfecte si cred ca m-ar tine pana la revelion la cat fixativ a bagat in ele. In 10 minute am fost gata si m-am privit cu totul in oglinda de pe dulap. Rochie neagra care mi se aseza perfect pe corp, ciorapi negri pana la genuchi, niste ghete maro cu putin toc si pe deasupra o haina alba foarte pufoasa care-mi ajungea pana sub fund. Imi placea ce vad in oglinda si am zambit.

-Te-ai fi gandit vreodata ca o sa ajungi asa imbracata?ma intreaba Mady din spatele meu dar o vedeam in oglinda.

-Nici in cele mai frumoase vise, spun eu zambindu-i. Multumesc. Te iubesc mult de tot, spun eu vrand sa o imbratisez.

-Nu! O sa-ti stric parul daca te imbratisez. Si eu te iubesc. De acum incolo o sa-ti fiu agent vestimentar. Accept si bacsisi, spune ea facandu-mi cu ochiul.

Am inceput sa rad, pana am auzit semnalul de mesaj al telefonului. Trebuia sa cobor. Imi incepea intalnirea. Prima mea intalnire. O sa fie interesant. Mi-am luat gentuta de pe pat si am iesit din camera. Mady m-a condus pana la parter. Mama, tata si Emily mi-au facut numai complimente. Mi-am luat la revedere de la ei si am iesit pe usa. Acum urmatoarea la aranjat era Emily. Ce face sora mai mare trebuie sa faca si sora mai mica. E normal.

Cand i-am vazut chipul prin lumina felinarului am simtit cum rosesc. Era imbracat cu o pereche de blugi negri, o camasa alba si pe deasupra geaca de piele. M-am apropiat de el si mi-a intins un trandafir rosu ca focul. S-a aplecat spre mine si m-a pupat pe obraz. Am simtit cum caldura corpului imi urca in obraji.

-Buna Jennifer, imi spune el zambindu-mi.

-Buna Andy.

M-a luat de mana si m-a condus la masina. Mi-a deschis portiera din fata si am urcat. Imediat si-a luat si el locul la volan si am pornit. Aveam o intalnire cu Andy. Inca nu-mi venea sa cred. Toata saptamana m-a abordat la scoala prin pauze si mai ales la cantina. Era un tip dragut, amuzant si foarte destept. Era primul din seria lui din ultimul an. Eu eram printre primii din al doilea an. Se comporta frumos cu mine si aveam subiecte de vorbit.

-Esti foarte frumoasa, imi spune el dintr-o data.

M-am uitat la el si stiam ca sunt rosie in obraji, dar nu mai conta.

-Multumesc. Si tu esti frumos si elegant.

Am mers in liniste pana la un restaurant. A parcat masina si dupa ce s-a dat jos a venit si mi-a deschis portiera. Era asa un gentalman. M-a luat de mana si am intrat in restaurant. I-a spus numele celui de la intrare si ne-a indicat masa. Un ospatar ne-a adus niste meniuri. Am comandat mancarea si bauturile, iar ospatarul ne-a adus imediat bauturile.

-Saptamana viitoare am un concurs la inot. Vrei sa vi sa ma vezi?ma intreaba Andy.

Andy era un inotator foarte bun din cate imi zisese. Avea multe premii la diferite concursuri. Facea inot de la 5 ani si ajunsese la performanta. Eu nici nu stiam sa inot.

Totul se schimbaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum