Confidence 6

538 24 2
                                    

Emma's POV

Ik zit naast Zayn op de bank. We hebben niet meer geslapen. Ook hebben we niets meer tegen elkaar gezegt. Niet dat we boos op elkaar zijn, maar we zijn bang. We weten ook niet wie er in het meer dood ligt. "Emma, we moeten echt de politie bellen" zegt Zayn. "Nee, straks verdenken ze ons nog van moord" zeg ik. "EMMA ER LIGT EEN DODE IN DAT MEER!!" schreeuwt Zayn naar mij. Ik schrik van zijn reactie. "Sorry" fluistert hij. "Het is goed" zeg ik. "Maar we moeten echt de politie bellen, we hebben tenslotten een alibi" zegt ie weer op normale toon. "Je hebt gelijk" zeg ik. Hij pakt zijn telefoon en kort daarna hoor ik hem al met iemand spreken.

"Ze komen eraan" zegt ie als hij heeft opgehangen. Ik knik. "Zayn, ik ben echt bang" zeg ik. "Ik ook Emma, ik ook.."

Louis' POV

Ik zit op de boot opweg naar het eiland. Emma zal wel blij zijn dat ik eerder terug kom. Ik ben wel dingen te weten gekomen, maar niet veel. Liam, Niall en Harry gaan het verder voor mij uitzoeken. In de verte zie ik tenten staan. Wacht wat!? Dat zijn tenten als er een dood iemand gevonden is!

Als ik er ben word ik tegen gehouden. "Jongeman, je mag hier niet komen" zegt een man. "Maar mijn vrouw en beste vriend zijn hier" zeg ik. "Wie is uw vrouw?" vraagt ie. "Emma Tomlinson" zeg ik. Hij knikt en laat me door. Ik stap uit de boot en ren naar het huisje.

De deur is open dus ik storm naar binnen. Als ik in de woonkamer ben zie ik Emma huilend op de bank. "Louis" zegt Zayn. Emma kijkt gelijk op. Ik loop naar haar toe en hurk bij haar neer. "Zij...zij" stottert ze. "Je kan me vertrouwen" zeg ik. Ik schenk Zayn een blik dat hij even weg moet gaan. Hij knikt en staat op. Ze neemt diep adem en begint dan te praten. "Alice lag dood in het water, ze zat vroeger bij mij op school. Ik heb haar nooit echt gemogen. Daarom verdenken ze mij nu van haar moord" zegt ze. Ik ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen. "Ik weet dat je het niet hebt gedaan" zeg ik. Ze legt haar hoofd op mijn schouder. "Louis, ik wil hier weg" zegt ze. "Ik ook" zegt Zayn die net is aankomen lopen. "En dat onderzoek dan?" zeg ik. "Dan verhoren ze me maar in Londen" zegt Emma. Ik grinnik. "Kom we gaan onze koffers pakken" zegt Emma. Ik sta op en loop naar boven gevolgt door Emma en Zayn.

Emmas POV

Als we klaar zijn lopen we naar buiten. Overal waar je kijkt is politie. Ook zie ik de ouders van Alice staan. "Jij!" roept de moeder van Alice terwijl ze naar me wijst. Ze rent naar me toe. Als ze bijna bij me is springen Zayn en Louis voor me. "Jij hebt mijn dochter vermoord" schreeuwt ze. Ze maakt allemaal rare bewegingen. "Jullie denken dat jullie alles zijn hè, veel geld, ja dan kan je wel iemand vermoorden!" schreeuwt ze weer. Er stromen tranen langs mijn gezicht. Opeens voel ik een klap tegen mijn gezicht. "Hoe durf je!" schreeuwt Zayn. Hij heft zijn hand op maar Louis houd hem tegen. "Zayn.." zegt hij kalm. Zayn draait zich om naar mij. Ook Louis draait zich om. "Gaat het?" vraagt Louis. Ik knik zwakjes. De vader van Alice komt nu ook aanrennen. En zucht verlaat mijn mond als hij zijn vrouw meeneemt, en mij niet gaat slaan. "Kom" zegt Zayn kortaf. We lopen naar de boot en stappen in. Ik hoor de moeder van Alice nog naar ons vloeken. Ook zie ik dat politiemannen het hele eiland onderzoeken. "Op naar Londen" zucht Zayn.

Louis geeft gas en we schieten vooruit. "Dit had heel anders moeten aflopen" zegt Louis. "Inderdaad" zucht ik...

Confidence (Vervolg van With you)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu