Del 2

0 0 0
                                    

"Jeg gikk ut av butikken, jeg fortet meg av gårde, jeg tenkte på hva hun hadde sagt, jeg skal få møte henne igjen! «Oh yes!» sa jeg til meg selv. "Hun hadde en søt latter, og en kjempe søt stemme!"

DN synsvinkel

Jeg trasket videre inn på en ny butikk, tenkte jeg skulle kjøpe en kjempe søt outfit. Jeg kom ut fra butikken med denne kjolen: (overse at det er en screenshot😂)

 Jeg kom ut fra butikken med denne kjolen: (overse at det er en screenshot😂)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg fant Kelsie utfor frisørsalongen, vi sku inn å fikse håret. Vi gikk sammen inn og meldte oss i kassa at vi var kommet. Etter 10 minutt ble Kelsie sitt navn ropt opp og litt etter ropte de meg opp, vi fikk plass atmed hverandre så vi satt og snakka om hvor spennende konserten å det å møte Justin ville bli. "Jeg bumpet inn i Justin Bieber i stad" sa jeg til Kelsie. "HVA?!" Ropte Kelsie . "Shhh, ro deg ned, var helt sykt å møte han ute, gleder meg til å møte han igjen" vi snakket videre om hvordan det skjedde og hva vi snakket om. Da vi var ferdige på salongen så hadde jeg fått det klipt og stylet!

Vi betalte og gikk tilbake til hotellet, det var bare noen timer til vi skulle til konsertlokalet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi betalte og gikk tilbake til hotellet, det var bare noen timer til vi skulle til konsertlokalet. Vi gikk på hvert vårres rom og byttet klær. Jeg satte håret opp litt å dusjet kjapt av kroppen og shavet meg nedentil, legger og arma. Så kledde jeg på meg rent undertøy, slapp ned håret og kledde på meg den røde kjolen jeg hadde kjøpt. Et par svarte høyhælte sko og så over at sminken så bra ut.

Kelsie synsvinkel

Var så sykt urettferdig at DN bumpet inn i justin å jeg ikke var der engang! Arg" jeg kledde kjapt på meg en enkel svart kjole og sko, sminket meg og trasket over til DN sitt rom.

DN synsvinkel

*bank bank*

Jeg åpnet døra og Kelsie kommer inn. "DU SER RÅFLOTT UT!" sier hun, "du ser ikje så verst ut du heller" sier jeg og ler. "Klar til å dra?" Spurte hun "Gjett om!" Jublet jeg! Vi tok taxi til konsertområdet og gikk inn, fant ståplassene i pit J og ventet utålmodig på idolet vårres!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A dream came true Where stories live. Discover now