Del 1

5 0 0
                                    

A dream came true!

Kelsie sine synsvinkler blir veldig korte da jeg er best på å skrive i jeg person


DN synsvinkel:

Jeg våkner opp av at vekkerklokken min ringte, klokken er 05.30. Jeg skrur den av og står opp. «God morgen Kelsie, jeg går bare i dusjen». «Ja, okei. Kan jeg gå etter deg DN?» «Jauda, det kan du vel Kelsie». Jeg finner fram rent undertøy, Justin Bieber undertøy av alle ting, også tar jeg med meg rene klær. Jeg går på badet og mens jeg dusjer så synger jeg «As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, we could be broke. As long as you love me, I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold. As long as you lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo love me»

Jeg er ferdig i dusjen og jeg tørker deg, kler på meg og pusser tennene, så går jeg inn på rommet mitt. «Du kan gå i dusjen nå». «Takk, du er flink å synge DN!» Kelsie blunker til meg. Jeg rødmer litt men sier «Takk» og geiper til henne. Jeg sminker meg og fikser litt på håret. Jeg tar frem kofferten som jeg pakka dagen før og stapper siste rest av ting i den.

Jeg og Kelsie skulle være i LA i 2 uker. Vi hadde leid hotell og jobbet mye i de siste månedene så vi hadde masse penger. Vi skulle shoppe mye. Kelsie kommer inn på rommet. «Du må huske å pakke ned pcen DN» sier hun. «Åh, ja! Det må jeg gjøre!» jeg pakket ned pcen og vi tok med oss koffertene ned og vi gikk på kjøkkenet og spiste en god frokost. Jeg gikk og vekket pappa, han skulle kjøre oss til flyplassen klokken 07.00. Klokken var 06.15 så vi måtte skyndte oss. Vi spiste og pakket tingene i bilen til pappa, klokken var 06.45. Pappa kom inn på kjøkkenet «Har dere laget frokost til meg da?» Han smiler litt. «Jada pappa, bare skyndt deg. Klokken er 06.45» sier jeg. «Jada, ro ned DN» han smiler. Klokken 06.45 kjørte vi til flyplassen. Det gikk 10 minutt og kjøre til flyplassen og vi var der rundt klokka 07.00. Vi sjekket inn bagasjen og sa farvel til pappa. «Dere må kose dere, ring når dere er fremme i LA» han gir meg og Kelsie en god klem. «Takk pappa! Det skal vi og ja jeg ringer deg».

Klokken var 07.40 da vi gikk på flyet og flyet lettet klokken 08.00. Turen til LA var i gang. Jeg var kjempe spent. Jeg satt ved vinduet og bare så ut store deler av turen. Flyturen er ca 15 timer lang. Jeg sovner og Kelsie sitter enda våken da jeg sovnet.

 Jeg sovner og Kelsie sitter enda våken da jeg sovnet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kelsie's synsvinkel:

Jeg sitter bare og tenker og tenker. Jeg har skaffet meg og DN Meet & Great, så etter konserten skal jeg og DN møte Justin! «Åh! Jeg kan nesten ikke vente!» sa jeg til meg selv. DN sover vist veldig godt. Det ristet en del i flyet og hun våknet ikke. Jeg spilte litt på mobilen og hørte en del musikk. «Gleder meg til vi kommer frem til LA, å får sjekket inn på hotellet!» Før jeg viste ordet av det, så sovnet jeg.

DN synsvinkel:

Jeg våknet brått av at kapteinen snakket i mikrofonen. «Vi er klare for og lande, vi er i Los Angeles, LAX flyplass om 10 minutter. Ta på dere setebeltene». «Kelsie!» ropte jeg og ristet i henne. «Hvaa?» spurte Kelsie. «Vi er snart i LA! Vi lander om 10 minutter!» Jeg stilte klokken min fra 23.00 til 14.00. Flyet landet og vi fikk hentet bagasjen vår, vi tok drosje til hotellet vi skulle være på og sjekket inn, vi hadde bestilt rom på det beste hotellet i LA og fikk et nydelig rom! Vi pakket ut og etterpå gikk vi ut i byen. Vi gikk på kafè og spiste, så shoppet vi litt. Vi gikk inn i en butikk, når vi var ferdige der, så skulle jeg gå ut døra igjen, og døra er sotet så jeg kunne ikke se ut. Plutselig åpner noen døra og får den i hodet. Jeg datt på gulvet og tok meg til hodet. «Å, jeg er så lei for det! Går det bra med deg?» sier en nydelig guttestemme. Jeg sier «Jada, det går bra». Jeg ser opp og ser rett inn i de nydeligste øynene.
Jeg så inn i noen brune, nydelige øyne. Det var selveste Justin Bieber som snakka til meg ! «Oh my god! Im so sorry! Are you ok?» spurte han, «Yes, I am ok» sa jeg bare. «Er du Justin BIEBER?!» spurte jeg litt høyt. «Shhh!» sier Justin med en finger på munnen. Han ser meg dypt inn i øynene, «Skal jeg hjelpe deg opp?» spør han, «Ja, takk» svarer jeg bare. Han tar tak i armene mine og løfter meg opp. «Hva heter du?» spør han, «DN» svarte jeg. «Nice name» sa Justin.

Justin's synsvinkel:

Da jeg gikk i DN så var det helt kaotisk i hodet mitt, hun var virkelig verdens nydeligste jente! «Herregud, jeg er forelska i henne!». Jeg så på henne lenge inn i øynene. Hun hadde nydelige, blå øyne, langt mørke brunt hår, det nådde henne til hoftene, huden hennes glødet og var perfekt sminket, ikke for mye og ikke for lite.

«Vel, jeg må gå, hyggelig og treffe på deg, og beklager det med døren». «Hehe, neida, det går bra. Hyggelig og møte deg og, jeg kommer på konserten din, jeg og Kelsie har Meet & Greet! Gleder meg virkelig!» Sa hun til meg. Jeg gikk ut av butikken, jeg fortet meg av gårde, jeg tenkte på hva hun hadde sagt, jeg skal få møte henne igjen! «Oh yes!» sa jeg til meg selv. "Hun hadde en søt latter, og en kjempe søt stemme!"

A dream came true Where stories live. Discover now