11.

3K 123 34
                                    

Otevřu oči a protáhnu se. Šla jsem spát fakt pozdě. Divím se, že ještě Am spí. Otočím svůj pohled vedle sebe. Počkat, kde je ? Rychle vylezu z postele a vylezu z pokoje. Slyším Amin smích, který se line z kuchyně a tak tam jdu. Pohled mi padne na Nialla a Am. Oba sedí u stolu, před sebou mají palačinky pomazané nutellou a skládají na ně nakrájené banány do nějakých obrazců, přičemž se tomu oba smějou. Pohled na ně mi rozlije úsměv na tváři. 

,,Proč jste mě nevzbudili ?" zeptám se a dojdu k nim. Připadám si blbě že se o ní Ni postaral. 

,,Dobré ráno šípková růženko. Prostě jsme tě chtěli nechat vyspat." usměje se Ni. 

,,Děkuju ale měl jsi mě vzbudit. Místo toho se tady staráš o Am." povzdechnu si. 

,,Ale já tě budit nechtěl. A s Am jsme to zvládli, taky si zasloužíš odpočinek. Řekl bych že není moc devatenácti letejch holek, který by se bez problému dokázaly tejden postarat o pětiletý dítě. Navíc jsi byla strašně roztomilá." nervozně se na mě podívá a pousměje se. Ted musím bejt červená až na zadku.

,,Nemyslím si že bych byla nějaká velká vyjímka." pokrčím rameny.

,,Ale jo a ted už pš a pojd jíst, máš tady kafe a palačinky." Usměju se a sednu se tedy k nim ke stolu.

,,Páni,Nialle nevěděla jsem že jsi tak dobrej kuchař. Bylo to výborný." usměju se, když dojím palačinku. 

,,Děkuju." usměje se. 

,,Nialle a už půjdeme k tobě ?" zeptám se ho Am a já se na ní překvapeně podívám, poté i na Nialla.

,,No, napadlo mě že když je dneska tak hezky mohli by jsme jít ke mně domů do bazenu, jestli teda budeš souhlasit." vysvětlí mi. 

,,Aha. No já nevím nechceme tě otra......" 

,,Opovaž se to vyslovit. Kolikrát ti mám opakovat že jsem s váma rád ?" 

,,Dobře. Tak já se obleču, sbalím nám plavky a můžeme." řeknu a on přikývne. Sklidíme ještě nádobí a já poté zmizím v koupelně, kde vykonám raní hygienu a poté zalezu do pokoje. Rychle se převlíknu do černých šatů, sbalím nám s Am plavky. Poté opustíme můj byt, nasedneme do Niallova auta a jedeme k němu do vily. 

,,Páni." vydechnu překvapeně, když vylezeme z auta a ocitneme se před obrovitánskou moderní a hrozně hezkou vilou. 

,,Líbí se vám to ?" zeptá se Ni zatímco odemkne dveře a my vejdeme dovnitř. 

,,Je to nádhelný stlejdo." usměje se Am.

,,Děkuju. Tak co jdeme do bazénu ?" zeptá se jí. 

,,Jooo." nadšeně vykřikne. 

,,Tak pojde, převlíknete se v pokoji pro hosty."  řeken Ni a zamíří si to někam na horu do matra zatímco my ho následujeme. Ze vnitř to je snad ještě hezčí než zvenku. 

,,Tak tady to je, až budete přijdte dolů." usměje se a poté co přikývneme odejde, nejspíš k sobě do pokoje. S Am vejdee do onoho pokoje. Taky je moc hezký. Tady by se bydlelo. Teda ne že bych nebyla ve svém bytě spokojená, ale s tímhle se to prostě nedá srovnávat. Vyndám nám oběma plavky a my se tedy převlečeme já do svých černých plavek. 

Když jsme obě převlečené, vezmeme si osušky a sejdeme dolů kde už na nás čeká Ni

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Když jsme obě převlečené, vezmeme si osušky a sejdeme dolů kde už na nás čeká Ni. 

,,Tak jdeme." usměje se a víjdeme ven na obrovskou a nádehrou zahradu. No je to hodně moderní zahrata, takže si nepředstavujete nějak moc trávy. A opravdě ? Je to nádherný. A ten bazén. 

,,Na tži." řekne a Am a tak všichni začneme počítat.

,,Jedna, dva tři." křikneme a rozeběhneme se k bazénu do kterého skočíme. Když vyplaveme na hladinu začneme se strašně smát. Děláme kraviny a různě blbneme. 

,,Musím jít čůrat." řekne asi po hodině Am. 

,,A trefíš na záchod sama ?" zeptá se jí Ni a ona přikývne. Spolu s ní tedy doplaveme ke kraji a vyhoupneme jí nahoru a ona hned odběhne dovnitř. Udýchaně se opřu o kraj bazénu.

,,Hrát si s ní dá docela zabrat co ?" uchechtne se Niall a já přikývnu.

,,To teda." čekám že něco řekne, ale on na mě místo toho pouze kouká. 

,,Coje ?" zeptám se ho. 

,,Nic. Jen.....řekni mi jak to děláš." připlave blíže ke mně. 

,,Co jak dělám ?" zeptám se nechápavě. Vůbec nevím co tím myslí. 

,,Že jsi tak krásná i když jsi celá mokrá. Že si nemusíš na nic hrát, aby jsi kluka upoutala. Jsi prostě svá a jsi úžasná. Navíc po tom co se ti stalo. Prostě, nechápu to. Obdivuju tě." usměje se a já už zase chytám červen. 

,,To není pravda. Nejsem krásná. A nevidím důvod proč bych si na něco měla hrát. Víš, popravdě ještě než jsem poznala tebe, tak jsem se hodně užírala kvůli Jasonovi. Ještě před tejdnem jsem nemohla slyšet vůbec nic. Všechno mi ho připomínalo. A pořád jsem brečela. Vím že jsem říkala že to bylo už dávno dobrý, ale nebylo. Už jsem ho sice nemilovala, ale pořád, to prostě bolelo. Jenže co jsem potkala tebe, myslím na něj čím dál tím mín a čím dál tím mín mě ty vzpomínky bolej. Nevím čím to je, každoopádně ale nejsem ten nejlepší člověk na obdivování." řeknu popravdě a sklopím pohled dolů. Bez jediného slova mi mou bradu opět zvedne a zaledí se mi do očí. Nervozně se kousnu do rtu a právě na mé rty se hned přemístí jeho pohled. Po chvíli se opět vrátí k mým očím a začne se pomalu přibližovat. 

 ,,Nialle Lo už jsem zpátky." slyším Amin hals a než se naději už přistane vedle nás v bazéně.Oba se zasmějeme a jdeme s ní blbnout. U Nialla strávíme celý den než nás na večer odveze domů. 


Já vím já vím. To je snad ten nejhorší díl celé téhle storky. Moc se omlouvám ale fakt nestíhám. Mamka šíli kvůli úklidu a já jí samozřejmě musím pomáhat, no však to asi všechny znáte :D Jenže to jste nezažily mojí mamku, která je fakt blázen na uklízení :D Prosím o voltes a komentíky. Niki<3

Q:Kde bydlíte ? Kde byjste chtěly bydlet ? 

A: Praha, ale chtěla bych bydlet v Americe <3 <3 

One way or another (N.H.)Kde žijí příběhy. Začni objevovat