Now

116 12 14
                                    

Deeccciiiii .... fara deci...

Nu stiu cati dintre voi stiu sau mai bune spus stiau de Editia a 5-a a Concursului de la editura Arthur. Daca nu aveti nicio idee despre ce e vorba, e in regula, va explic eu.

In acest concurs, participarea se face cu o creatie proprie, un roman de 100 de pagini in word intr-un anumit format cu o idee originala etc. etc., puteti sa va interesati de pe site-ul lor, inscrierile fiind din... primavara (parca ... nu mai stiu) pana acum pe 20 Decembrie, jurizarea pana nu mai stiu cand si desemnarea castigatorului pe nu stiu cat. Si ca sa va intrig oleaca, premuil intai e publicarea cartii+ o minunata suma de bani. DA NU ASTA E IDEEA! 

Eu una, initial, am vrut sa particip si sa-mi incerc norocul da-mi bac p**a ca am aflat abia pe la sfarsitul lui octombrie de concurs si pana acum in decembrie am scris doar 12 pagini. Si e in 17 deci muie concursului si muie mie ca nu m-am axat oleaca mai mult pe roman...plm... 

Nu va faceti voi grijulete neinsemnate ca exista si editia a 6-a....sper... insa problema e alta... deci romanul cu care am vrut sa particip, initial, am vrut sa-l sterg, de vreme ce nu mai pot participa, m-am decis sa-l postez aici pe wattpad si sa vad daca-i va merge bine... doarca il voi posta in engleza si nu stiu daca sa-i postez si varianta in romana, de vreme ce nu stiu care este nivelul de cunostinte in engleza al vostru. 

Deci Nuj... Sa va dau si varianta in romana? saaaaaaaauuu sa va las sa va puneti creierele (si prin creiere ma refer la google translate) la miscare? ... 

is up to u my dear followers... tell me what u want and i-ll try to do my best

kisses and smooches to everyone! 

Kisu e mata ne mine! ( ^ 3 ^ )


ps.. i'll let u guys wash u're brains with some suga(r)

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum