Vocaloid

1.2K 62 15
                                    

Pentru ca un Otaku nu se rezuma doar la anime si manga, azi va povestesc despre V-O-C-A-L-O-I-D!!!!! (≧▽≦)

Let's do it!

Vocaloid(ボ ー カ ロ イ ド Bōkaroido):
este, ca definitie generala, un sintetizator de voce cântânda. In cazul nostru, el reprezinta toate caracterele dijitale create in acest sintetizator. Exista multi vocaloizi insa primul si cel mai renumit este Miku Hatsune.

Vocaloizi:

Hatsune Miku:
literal înseamnă "voce a viitorului",este înfățișată ca o fată de 16 ani, cu ochi albaștri și anime păr lung albastru-turcuaz divizat în două (ajungand pana la genunchi )cozi ponytale.Ea are întotdeauna căști pe și hainele ei obișnuit seamănă cu o uniformă școlară.
Ea a aparut anterior în direct ca o hologramă cu o trupa live.
Cele mai populare cantece sunt 'World in mine' ; 'Po Pi Po' ; 'Love is war' etc.

Kagamine Len & Rin:
The Kagamines, Kagamine Twins. Numele de familie al gemenilor galbeni Rin și Len, doui Vocaloids populari în Japonia infatisati ca doi pusti de 14 ani fiecare avand un fel de uniforma predominant galbena, alba si neagra.
Rin Kagamine: una dintre cele mai bune personaje Vocaloid, ea este o blonda drăguț și este aproape întotdeauna cântând cu fratele ei, Len Kagamine. Ca toate vocaloids are un element cu care este de obicei vazuta:
- Roddarolla (pamblicuta alba care are capetele ridicate in sus)
- Len
Len Kagamine este al doilea Vocaloid, împreună cu Rin Kagamine, în "Caracter Vocal" serie Crypton Future Media, inclusiv Miku Hatsune, Luka Megurine și CV04 anonim.
La fel ca si sora lui, elementul lui dinstictiv pe care il are intotdeauna este parul prins in coada la spate.

Megurine Luka:a treia și ultima membra a seriei de 'Caracter Vocal', si primul vocaloid capabil atât de engleză cat și japoneză. Este infatisata ca o fata mai mare (20 de ani) ca Miku cu parul lung si roz si (aproape singura) cu o fusta pana-n pamant ce-i lasa descoperit unul din picioare. La fel ca si ceilalti, ea are un lantisor special.

Inafara de acesti vocaloizi mai importanti sunt si:
- Kaito
- Meico
- Kamui Gakupo
- Gumi
- Leon & Lola
- Haku
- Nel
- Yuki
- Alys
- Lily
- Oliver
- YOHIOfoid
- Soe U
- Rana
- Ia
... etc. pentru ca mai sunt multe, vale-o tata!

In fine...


Sper ca acum stiti mai multe despre vocaloid, personajele mentionate fara descriere sunt un pic cam greu de gasit,in caz ca vreti sa le vedeti, dar nu toate. Daca aveti nelamuriri, astept intrebari la care raspund cu drag si daca vreti sa aflati ceva anume, voi face un cap. special in care sa va spun si explica cea ce doriti sa aflati. (^ω^)

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt