Kpop #BTS

305 17 37
                                    

Ok . . . poate (sau poate nu) va intrebati de ce KPOP ? . . .  Ei bine.... Pentru ca Da!

Am decis sa scriu acest capitol pentru ca marea majoritate dintre Otaku (NU TOTI, NU E O REGULA!) sunt si in acest gen de muzica.  Bine... poate nu neaparat K-pop, poate fi si J-pop sau rock sau Dubstep sau trap sau orice alt gen (fiecare cu ce-i place). 

Insa de curand am intrat si eu in ceea ce se numeste K-pop si desi sunt abia la inceput cu chestiile astea, sunt acel gen de persoana care se informeaza inca de la inceput.

Asa ca voi spune cate ceva pentru cei ce inca nu stiu la ce ma refer (pentru ca pot paria pe ce vreti voi ca cei ce deja stiu, stiu mai multe decat mine).

Ce este K-pop?

K-pop (abreviere de la sau muzică pop coreeană) e un originar în Coreea de Sud, caracterizat de mai multe stiluri muzicale- pop, electro, hip hop, rock, R&B.  În ultimii ani a evoluat într-o mică subcultură între adolescenții și adulții tineri din Asia de Sud-Est și Centrală, concentrată în jurul trupelor și cântăreților genului.  

  Internetul a contribuit major la popularizarea și expunerea genului. Prin prezența paginilor artiștilor și a cluburilor de fani în social media (Facebook, Instagram, Twitter  samd), expunerea pe You Tube (mulți dintre artiști au pagini dedicate, iar lansările de pe această plarformă sunt puternic promovate) și posibilitatea achiziționării albumelor in format digital pe inernet, prin intermediul  iTunes ori alte site-uri de profil, genul a căpătat o baza considerabilă de fani la nivel mondial.  

Acestea fiind spuse... Trecem la trupe . . . si 'prin trupe'ma refer momentan doar la BTS pentru ca ,repet, SUNT ABIA LA INCEPUT, si desi mai ascult cateva dintre melodiile de la  Exo, NTC, Monsta X, Got 7, Big Bang, Block B,...  Pot spune ca am inceput sa fac parte din ARMY (denumirea fanilor BTS ) si sa ma implic mai mult in BTS nu rezumandu-ma doar la a asculta melodiile lor( ca la restul).

Asadar . . .

Bangtan Boys, de asemenea cunoscuti si sub numele de BTS (coreeană: 방탄소년단; pronuntie: Bangtan Sonyeondan) este o formatie sud-coreeana formata din sapte membrii sub agentia Big Hit Entertainment. Ei au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa "No More Dream" din primul lor album, "2 cool 4 Skool".

 Ei au debutat pe 13 iunie 2013 cu piesa "No More Dream" din primul lor album, "2 cool 4 Skool"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Acum ca stim ce-s cu ei . . . Cine sunt de fapt (si de drept) cei 7 membri ce formeaza BTS?

Incepem cu :

Rap Monster:

- cunoscut si ca "The Father", Rapmon sau Kim Namjoon (numele real)

-liderul, rapper-ul principal, stie engleza cel mai bine, este considerat "tatal" grupului, mereu strica cate ceva (-_-)

Cunostintele unui OTAKU🇷🇴Where stories live. Discover now