Dag 1: F. Harving

360 14 1
                                    

Efter flera timmars flygresa har vi kommit fram till Miami, en högtalare säger att vi kommer landa. Jag stirrar ut genom fönstret och ser den vackra utsikten, man kan se den långa stranden en bit bort från den stora staden och det blåa havet glittrar av solnedgången.

Jag kan inte fatta att jag är i Miami, att gå runt i samma stad som Bryson känns lite otäckt faktiskt.
Men jag är också nervös inför att få träffa honom.

"Wow" flämtar jag och hon verkar lika imponerad av utsikten som mig, "Jag är så taggad" utbrister hon och jag nickar instämmande.
Vi går ut genom en tunnel från flygplanet och kommer in i flygplatsen, det är en folkmassa som väntar utanför dörröppningen och vissa har till och med lyft upp skyltar med främmande namn på.

Mia däremot inte har något svårt med att hitta sin faster och kusin, de står en bit bort och hennes kusin som heter Ashley står och tuggar tuggummi samtidigt som hon spelar på mobilen. Fastern vinkar ivrigt till oss och vi går fram mot dem med våra resväskor.

"Vad länge sen!" yttrar hennes faster och granskar Mia, innan hon ser mot mig. "Välkommen hit, Sara" säger hon och ler stort. "Tack, mrs Harving" svarar jag, "Åh, kalla mig för Ava" svarar hon och ler ännu större.

Hon tittar mot våra resväskor och sedan mot Ashley, "Ska du inte säga hej till din kusin och hennes väninna?" frågar hon och lägger händerna på höft. Ashley blåser ut en lilla bubbla från munnen och ser upp mot oss.
"Hej" säger hon torrt innan hennes blick hamnar på skärmen igen.

Jag lutar mig fram mot Mias öra och viskar: "Trevlig kusin."
"Vet" viskar hon tillbaka och himlar med ögonen, Ava skakar lätt på huvudet åt sin dotter och ser mot oss: "Det är bäst att vi åker nu, middagen väntar på oss" säger hon och ler.
Vi följer med henne och Ashley till utgången och hela vägen till deras stadsjeep.

Mias faster råkar vara rik och de bor i en väldigt stor villa med gigantisk trädgård. Deras parkering räcker till fyra bilar och två är redan upptagna. De bor lite utanför stan men det tar enbart några minuter att gå in i staden igen.

Ava parkerar stadsjeepen på den tredje parkeringen vid villan och vi går ur bilen, vi plockar ut våra resväskor från bakluckan och promenerar till porten. "Just det" börjar Ava och plockar fram en nyckel och ger till Mia. "Nyckeln till huset" säger hon och Mia nickar.

När vi stiger in får jag syn på det gigantiska vardagsrummet, stora fönster släpper in mycket ljus och visar en häftig utsikt över bostadsområdet. Deras soffor är gjorda av läder och brasan sprider värmen fastän det är sommar.

"Ashley, skulle du kunna visa dem vägen till deras sovrum?" frågar Ava och Ashley himlar med ögonen innan hon går förbi oss, "Kom då" muttrar hon och vi ser mot varandra innan vi följer henne.

Vårt gästrum är inte lika fint som det ser ut i resten av huset, det ligger tydligen uppe vid vinden och i varje hörn av taket är fylld med spindelväv och det ser bara obehagligt ut.
De två smala sängar står på varsin ände av väggar och sängkläder verkar inte ha tvättats på hundratals år, de är dammiga.

"Här är ert rum" fnyser Ashley och spottar ut tuggummit i den tomma papperskorgen, "Hoppas ni trivs" säger hon och går ut från rummet.
Jag och Mia stirrar runt om oss och hon stönar: "Av alla rum så kastar de detta rum åt oss!" utbrister hon irriterat.

Jag ser mot henne och tvekar om jag ska också snacka skit eller försvara, "Det kanske inte är illa som det ser ut" yttrar jag, "Det är bara att städa."
Hon himlar med ögonen, "Okej" svarar hon och går för att hämta dammsugaren.

Jag passar på att ladda min mobil och gå in i chatten.

sarafisher: godmorgon <3 sry för jag inte skrev tidigare
brxds: morning, babe 😘 varför var mobilen avstängd?
sarafisher: typ åkt till en kompis, läget atm?
brxds:

sarafisher: godmorgon <3 sry för jag inte skrev tidigarebrxds: morning, babe 😘 varför var mobilen avstängd?sarafisher: typ åkt till en kompis, läget atm?brxds:

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

läser fortfarande the king's assassin och tänker på hur mysigt vi skulle ha om vi låg tillsammans och läste 😘
sarafisher: aww 💕

Jag stirrar närmare på bilden, det finns en massa stränder här och jag vet inte ens vilken strand han är på. "Mia!" ropar jag till henne när hon stiger in i rummet med dammsugaren.
Hon ställer sig bredvid mig och jag visar bilden, hon granskar den. "Vet du vilken strand det är?" frågar jag.

Hon skakar på huvudet, "Fråga faster" säger hon och rättar på ryggen efter att ha lutat sig ner mot skärmen. "Ska du inte hjälpa mig att städa?" frågar hon.
"Förlåt, jag gottgör dig sen" svarar jag och tar min mobil med mig och går ut från rummet för att kolla efter Ava.

Jag har inte tålamod, jag vill träffa honom nu, omedelbart.

Jag ser mr Harving i köket. Han har dukat fram tallrikar och nu har han märkt mig. "Hejsan! Du är väl Sara Fisher?" frågar han med ett stort leende och vi skakar händerna.
"Ja, det är jag" svarar jag artigt och kollar runt efter Ava.

Precis i tid dyker hon upp i köket innan mr Harving har sagt något. "Är det något?" frågar Ava och ställer ner honungburken.
Jag ger fram min mobil mot henne för att visa bilden, "Vet du vilken strand det är?" frågar jag. Hon granskar närmare och strax efter mjuknar hennes leende, "Ja. Det är Miami Beach. Inte svårt att känna igen" berättar hon.

"Tack!" svarar jag, genast lämnar jag köket och tar på mig mina vita tygskor och beger mig iväg till Miami Beach.

,,,,,

Det är inte svårt att hitta vägen, överallt står det skyltar om vart Miami Beach är och det är bara att följa dessa skyltar. Strax ser jag en väldigt lång, ljusgul strand med en massa människor. Det kommer dröja ett tag innan jag hittar honom.

Det blåa havet strömmar in mot stranden medan jag tar mig fram genom sanden och letar efter varje kille som har svart hår och det där vackra ansiktet med en smilgrop. Men ingenstans hittar jag honom, märkligt.

sarafisher: vad gör du nu då
brxds: du har frågat tidigare
sarafisher: jag vet, jag är bara nyfiken
brxds: ska typ käka med kompisar nu
sarafisher: okej, älskar dig baby
brxds: vi hörs snart, älskling <3

Jag sänker ner mobilen och stirrar ut långt över stranden som möjligt, jag kommer inte ens kunna få träffa honom idag, det skulle bli ett dåligt tillfälle.
Jag bestämmer mig att vänta till nästa dag.

The Search ✅Där berättelser lever. Upptäck nu