Hoofdstuk 32

273 19 2
                                    

                  

Debbie Gonzales

Met grote ogen bekijk ik Skyler. Bloed begint langzaam uit haar neus en oren te lopen, maar het heeft geen gewone rode kleur, het is felblauw. Snel ren ik naar één van de glazenkasten en pak er een paar doekjes uit. 'Chase?', hoor ik Skyler zachtjes zeggen en ze kan elk moment van haar stokje afgaan. Zo vlug ik kan hou ik de doekjes tegen de delen aan waar het bloed. 'Chase, je moet gaan. Stuur August hier naartoe.' Hij reageert niet en blijft naar Skyler kijken. Het bloed begint sneller te stromen en Skyler wordt met elke seconde zwakker. 'Nu, Chase!' Hij wordt uit zijn trans gehaald en direct komt hij in actie.

Ik richt me op Skyler en zag dat haar ogen dicht waren. 'Skyler?' Ik pak haar hoofd vast en bekijk haar. Blauw bloed bevindt zich overal op haar gezicht. Diep denk ik na. Blauw bloed... Blauw bloed... Blauw bloed. Wacht! Mijn wolf gromde al bij de gedachte. De andere kant van Skyler begint na al die jaren weer te werken, de zachte en bange kant. 'Werk ertegen!', roep ik naar haar. Mijn ogen worden waterig, maar ik verbied het mezelf om op dit moment zwak te worden. 'Alsjeblieft Skyler', zeg ik zacht, hopend dat ze haar ogen weer opent.

Het bloed begint na een lange tijd langzaam te stollen. Opgelucht zucht ik en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. 'Ik wist dat je het kon.' Skylers ogen openen zich en ze doorzoeken de kamer. 'Debbie?' Ik knik en pak nog een nieuw doekje om zoveel mogelijk bloed weg te vegen, wat moeilijk is. Op een gegeven moment word ik door twee armen omhelsd, het is Skyler. 'Ik was zo bang, Debbie.' Ik kon horen dat haar stem een paar keer stotterde. Ik kijk haar aan. Een waterdruppel wou net haar ooghoek verlaten maar ze veegt hem snel weg. 'Het is goed. Je mag bang zijn.' 'Nee, dat mag ik niet.'

De deur schiet open en August stormt naar binnen. 'Wat is er gebeurt?!' Ik kijk naar Skyler, die met haar armen om haar benen heen geslagen op de onderzoekstafel zit. Ze is diep in gedachten verzonken. Hij bekijkt Skyler van top tot teen. Zijn blik wisselt zich steeds af van boos naar geschrokken en ook onbegrijpelijk komt erin voor. Hij pakt mijn pols vast en trekt me de gang op.

'Wat is er gebeurt?'
'Een ongevalletje op school. Haar gevoel steeg te ver omhoog waardoor ze haar bewustzijn verloor. Toen ze hier was begon ze te bloeden, blauw.'
'Haar andere kant?'
'Exact ja.'

Hij gluurt een keer om het hoekje. Nog steeds wisselt zijn blik. 'August we moeten oppassen met de drie, wie weet wat er zal gebeuren als de tijd daar is.' 'Maar als die tijd niet komt...-' Hij loopt de kamer weer binnen en zorgt ervoor dat hij Skyler aandacht krijgt. 'Vanaf morgen ga je dag en nacht trainen. Het zal niet lang meer duren voor we een bezoekje brengen aan de Golden Moonlight roedel en jij je ouders en clan kan wreken', besluit August. Hij loopt weg. 'Ik mag niet bang zijn, zo wreek ik al die mensen niet.' Ik werp nog een laatste blik op Skyler, maar ook zij is al opgestaan en loopt weg. Ik zucht. In welke wereld ben ik beland?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hey guys!
Ik wil jullie vier dingen vertellen.
1) We hebben de 86K+ gehaald op a human mate!!! Ik had dit echt nooit verwacht. Heel erg bedankt ❤️
2) Sinds een tijdje geleden heb ik een instagram account gemaakt voor de nieuwste updates en weetjes over mijn boeken en account. Ook zul je daar soms random dingen voorbij kunnen zien gaan XD. De naam is: sita_dv.wattpad . Ik hoop dat ik jullie daar zal kunnen ontmoeten ;)
3) Na een lange tijd heb ik ook weer een nieuw boek uitgebracht genaamd: Into the dark. Ook daar wil ik alvast heel wat mensen voor bedanken omdat het boek nu al 300+ heeft gehaald. Wauw! Meer informatie daarover is tevinden op mijn account!
4) Zelf vind ik dat ik het moet doen, jullie allemaal een uitleg geven. Ik krijg vaak de vraag naar wat er met mijn moeder is gebeurt en hou het op dit moment met mij gaat. Daarom zal ik aankomend weekend of aankomende week een uitleg plaatsten.

Ik hoop zoals altijd dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden! ❤️

~SDV

Brooklyn's secret - deel 3 (On Hold)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu