Hoofdstuk 21

389 27 3
                                    

Lieke Smit

Rennend stormde ik het packhuis binnen met Veronica, Rayan en Dylan achter me aan. Rayan is zo hard toegetakeld door Skyler dat zijn wonden langzamer dan normaal helen en hij het bijna niet vol houdt van de pijn. Hij schreeuwde het soms uit en riep steeds dat iets in zijn rug vast zat maar we konden er niets aan zien, alsof hij het zich maar verbeelde. Ook zei hij dat hij 'het' zag, maar wat bedoelde hij daarmee ?

Ik zag hoe Dylan en Veronica Rayan op een tafel legde en probeerden hem onder controle te houden. " Lieke haal mam !" riep Dylan naar me. Ik knikte en rende verder door de gangen. Mensen keken me raar maar ook serieus aan. Onder het rennen door rook ik in de lucht voor de geur van mijn moeder, die ik al snel te pakken kreeg. Ik versnelde mijn pas nog meer.

" Mam !" riep ik toen ik de hoek om rende. Ze draaide zich om en kwam direct naar me toe. " Lieke, we hebben jullie vier overal gezocht. Waar waren jullie ?" vroeg ze ongerust en sloeg haar armen om me heen. " Het is Rayan. Skyler heeft hem hard toegetakeld en hij raakt helemaal door het lint " antwoordde ik snel. Ze liet me los en keek serieus. " Waar is hij nu ?". " Beneden ". " Haal Ethan en Lauren ". Ik knikte. Mijn moeder rende al naar beneden. Een slecht gevoel bekroop me. Wat gebeurt er allemaal ? Waarom zou Skyler zoiets doen ?



Sara Smit

Geschreeuw kwam uit de keuken vandaan. Ik duwde de deur open en zag hoe Dylan en Veronica druk bezig waren met het vasthouden van Rayan. Ik kwam erbij staan en bekeek Rayan. Een blauwe plek omringde zijn oog, een bloed neus en een kapotte lip. Ook had hij allemaal rare plekken bij zijn nek en schouders, alsof het verbrand was. " Haal het eruit !" riep Rayan hysterisch. " Waar heeft hij het over ?". " Dat roept hij al de hele tijd. Hij beweerd dat er iets in zijn rug vast zit maar er is niets ". Plotseling pakte Rayan Dylan vast bij zijn kraag en trok hem naar zich toe. " Doe iets godsamme !". Ik liep naar een kastje toen in de hoek van de keuken en begon er als een gek in te rommelen. Een potje met een vloeistof en een spuit kwamen tevoorschijn en ik pakte ze direct. " Wat is dat ?" vroeg Veronica. " Een middel wat ervoor zorgt dat Rayan rustiger wordt " antwoordde ik terwijl ik het vloeistof in de spijt deed. Ik liep weer terug en gaf Dylan en Veronica de opdracht op Rayan zo stil mogelijk te houden. De spuit legde ik aan de zijkant van Rayan's nek en zijn ogen werden groot toen het vloeistof door zijn aderen stroomden. Ik legde alle spullen weer weg en ging naast hem staan. Hij pakte met beide handen mijn arm vast en zei " Ze had het in d'r ogen, haar ogen, haar ogen. Ik zag het zelf !". Ik hielp Rayan rechtop zitten, onlangs de pijn die ik kon zien aan zijn blik. " Rayan, wat zag je ?". Zoekend keek hij om zich heen. " Ze is terug. Na als die jaren is ze teruggekeerd ". " Wie ?" vroeg Dylan nu aan hem. Rayan legde zijn handen op zijn oren en mompelde dingen tegen zichzelf. " Ik denk dat iemand zich voordoet als een ander " zei hij bedenkelijk. " Wie komt terug en wie doet zich voor als een ander ?". Plots schoot Rayan op alsof al zijn gedachten opgefrist waren. " Beth, het is Beth ". De deur ging langzaam open en Ethan, Lauren en Lieke kwamen tevoorschijn. " Wat is er met Beth ?!" vroeg Dylan grommend. " Ik denk dat je eerder Megan kan zeggen ".

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super veel bedankt voor alle vieuws, likes en comments ❤️❤️ (bij alle delen)
We zijn al zo ver gekomen, ik had dit nooit verwacht.
Wat vinden jullie van dit hoofdstuk ??

Like ? Comment ? Follow ?

Brooklyn's secret - deel 3 (On Hold)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu