capitolul 22

1.3K 162 18
                                    

"Pot ... Sa ies la o plimbare ?" il intreb dintr-o data .

Acesta isi ridica privirea spre mine si se uita cateva secunde in gol .

"Sigur ." murmura acesta , asezandu-si capul pe masa .

Zambesc in coltul gurii fericit si ma ridic de pe scaun . Ma duc repede in dormitor si imi iau ceva de purtat , nu inainte de a ma uita pe geam : cerul acea o culoare de gri intunecat , iar vantul batea usor , dar sunt sigur ca era un vant ce iti ingheta sangele in vene .
   Dupa ce ma asigur ca nu imi va fi prea frig afara , ma duc pe hol pentru a ma incalta. Ma uit din scurt spre bucatarie si il vad pe Taehyung ca inca sta cu capul pe masa . Imi musc buza de jos , stiind ca daca ma duc sa vorbesc cu el ori va fi nervos ca nu il las in pace  , ori nu ma va baga in seama ...

   "P-plec ..."

  Nici macar nu stiam ce sa zic ... Acel cuvant mi-a iesit singur din gura si sunt sigur ca am sunat ca o pisica trasa de coada . Il aud cum murmura ceva si parasesc casa , uitandu-ma curios in jur. Pe unde sa o iau ? Nu stiu cartierul si s-ar putea sa dau peste oameni dubiosi ca Taehyung...
   Imi fac curaj si pasesc inainte , lasandu-mi picioarele sa ma poarte pe asfaltul acoperit cu un strat subtire de frunze ruginite . Un vant racoros de toamna imi ciufuleste parul , intrandu-mi in ochi . Il dau la o parte si imi vad de drum .
   Ma uit cu atentie si gasesc un parc micut . Copacii dezgoliti , frunzele moarte de pe jos ii dadeau un aer sinistru , dar prezenta copiilor ce se jucau parca mai inveselea atmosfera.
   Ma asez pe o banca si ma uit la copii cum se joaca , amintindu-mi de mine si de Jimin cand eram de o seama cu ei . Ganduri melancolice imi zboara prin cap , nebagand de seama ca aratam ca un ciudat .

   "Yo , esti bine ?" un baiat cu parul negru apare in fata mea , facandu-ma sa ma incrunt.

   Clipesc de mai multe ori si ma uit la el confuz.

   "Uh ? Ah , da , sunt bine ." ii dau un zambet fals si acesta da din cap aprobator , auzindu-l cum isi spune "ciudatul" pentru sine .

  Il urmaresc cum se indeparteaza de mine . Care e problema lui ?
  

    CRACIUN FERICIT TUTUROR ! VA IUBESC MULT DE TOT SI VA UREZ SARBATORI FERICITE 😊😉❤🎄🎉

    CRACIUN FERICIT TUTUROR ! VA IUBESC MULT DE TOT SI VA UREZ SARBATORI FERICITE 😊😉❤🎄🎉

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
One Night Stand ✔ {taekook}Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum