Capitolul 11

11 1 0
                                    

Cred ca m-am îndrăgostit de el. Pana sa vina el în oras stăteam mereu în casa. El era atât de....nu îl pot descrie. Doamne ce poate sa îmi placa de el. De ce? De ce tocmai mie sa îmi placa de el?

Filmul era pe la jumătate și era foarte înspăimântător. Fără sa îmi dau seama capul meu era pe umărul lui Alex, iar el zâmbea liniștit. Am vrut sa îmi ridic capul de pe umărul lui, dar el mă oprit.
A-E în regula.
Spune el iar eu zâmbesc. 

Nu era de mult timp aici dar era deja cel mai bun prieten al meu. Mă simțeam superb. Eram așa de fericita de....tot. Chiar eram sigura ca îl plăceam. Parcă mă vrăjit din prima. Era el.....El. Prințul meu. Dar dacă el nu crede la fel. Chiar nu vreau sa fiu rănită. Mai bine o las balta. Îmi ridic capul de pe umărul lui iar el se încruntat.

S- Mă duc la baie.
A- Da o duc eu pana la baie.
R- Bine. Dacă tu vrei sa o duci...
Mă duc la baie condusă de Alex. Intru în încăperea micuța iar Alex intra după mine.
S- Alex ce faci?
A- Trebuie sa vorbim urgent.
S- Dar nu în baie.
A- Ba da în baie. Vreau sa Îți zic ca știu ca mă placi. Da și eu te plac. Te plac chiar mult. Chiar vreau sa fim mereu amândoi. Când sunt lângă tine parcă zbor. Zâmbetul rău ma duce cu gândul la rai. La raiul on care sunt când te privesc acum.
S- Nu cred. Eu chiar am aceleași gânduri.  Ești nemaipomenit de...nici nu știu în ce ești nemaipomenit. Ești perfect. Nu ai concurenta. Și partea frumoasa e ca ești tu.
Zâmbește și se apropie încet de mine iar eu înghit în sec zâmbind...


Hey guys. Ce faceți? Scuzați-mă ca nu am mai scris demult dar cum va zis sunt în Londra și nu prea am timp sa scriu. Cum vi se pare noul capitol? Aștept părerile voastre. Pwp 😘😘😘😘

Un soare pierdutWhere stories live. Discover now