Capitolul 2 - Catrina e in joc

39 3 0
                                    

Ajung sa ma asez in banca langa persoana care mi-a trezit un oarecare interes. Ma uit putin la ea si observ ca nu e o persoana foarte extravaganta, ba chiar foarte simpla. La prima noastra intrevedere, am apucat sa-i observ doar trasaturile fetei avand in vedere faptul ca am avut la dispozitie doar 5 secunde s-o analizez inainte sa zboare din mainile mele ca sa casapeasca un oarecare hot de genti, dar ma rog, cum am spus, acum ca o vad mai indeaproape, ii pot observa parul mediu cazand pe umeri, acoperindu-i gatul gratios si corpul mic si firav. Greu de crezut ca a comis faptele mentionate anterior. Oricum, asta nu conteaza momentan, acum ce e important este sa aflu mai multe despre ea. Pana ca profesoara, care imi este putin cunoscuta, sa inceapa sa mai spuna ceva, intru in vorba cu ea:
- Hei Miss Aparatoarea Batranelor Jefuite, ma mai tii minte? Sunt tipul peste care te-ai insirat pe asfalt acum o zi. Ce coincidenta sa ne intalnim aici. spun eu incercand sa nu par un tacanit care a cautat informatii despre viata ei si a urmarit-o pana aici.
-Hei, scuze pentru ieri, dar trebuia sa am grija de tip. Nu pot sta fara sa fac nimic cand stiu ca cineva are nevoie de ajutor. Dar ia stai, cum mi-ai zis?
-Hm? Miss Aparatoarea Batranelor Jefuite. Spun eu fara sa-mi intorc privirea, concentrat pe ce scria acea profesoara. Cand termin ce aveam de copiat de pe tabla, ma uit la ea cu coada ochiului si vad ca clocotea de furie. Atunci mi-am permis sa spun calm, nepasator, in timp ce scriam:
- Ce? Ti se potriveste.
Atunci am simtit cum ma loveste un pumn tare plin de ura si nervi.
- Ei bine, nici tu nu esti un cine stie ce, domnule perfect. a spus ea rosie de nervi.
Vazand ca noi facem galagie, profesoara cunoscuta imi cere sa vin la tabla sa traduc niste propozitii. Cand ma apropii de ea si reusesc sa o vad mai bine,ceva parca ma fulgera si imi dau seama...Catrina?! Ce cauta ea aici? Cum de stie ca sunt aici? Agentia m-a urmarit? In timp ce eu imi puneam toate intrebarile astea, ea se uita la mine cu o fata care imi spunea sa ma comport normal si asa am si facut, excluzand fata de prost pe care o aveam in acel moment.
Ma intorc in banca langa Victoria. Vine randul ei sa traduca o nu stiu ce propozitie. Dupa ce pleaca observ ca si-a lasat telefonul in banca. Ce noroc! O sursa buna de informatii. Nu are cod. Ce naiva e...dupa ce termin cu transferul de informatii ar trebui sa-i transmit un crack pentru a pacali sistemul si sa ascunda informatiile daca un alt ciudat ar incerca sa-i copieze informatiile. A fost usor. Abia astept sa verific ce se afla in cufar si sa trec la nivelul urmator. Deabia acum incepe actiunea!
Tot ce mai ramane e sa aflu de ce e Catrina aici...

Te-am gasit !Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu