O noapte

320 23 5
                                    

Andra (pov)

Il sarut cu patos si fiecare particica din mine il vrea ,il vrea acum ,il vrea maine ,il vrea mereu ,ma saruta pe gat facandu-ma sa tresars pentru asta imi infig unghiile in pielea spatelui si il zgari cat pot de tare ,el imi da bluza jos dar si pantaloni apoi ma saruta de la gat pana la picioare , nu cred ca am mai simtit asa ceva nici prima oara cand am facuto cu idiotul ala de Matei ei bine nu mai sunt virgina ,am avut trei relatii serioase si la nici una nu am simtit ce simt cu Crys . Ma uit la Crys si vad ca inca el este imbracat iar eu sunt cu lenjeria intima .

-Nu-i corect ?zic eu !

-Ce nu e corect ?

-Ca tu sa fi imbracat iar eu nu !

-Nu e vina mea asta !zice el iar eu ma enervez si il desfac la pantaloni dupa care ii trag tricoul dupa el si il sarut mai apasat deodata imi simt chiloti si sutienul zburand la propiu dupa mine si sunt inundata de sarutari fierbinti ,ii dau jos chiloti si raman blocata cand vad ce monstru gigant se afla in fata mea, ahhh il vreau in mine imi simt zona intima arzand la propiu ,gem cand el ma penetreaza cu degetul si ma saruta infocat ,dupa cateva minute fac cunostinta cu partea cea mai placuta si gem fara oprire imi infig unghiile in parul lui si il trag cat mai adanc in mine ,mai adanc si mai adanc si mai adanc ca niciodata vad cum se opreste brusc si imi spune ceva .

-Vrei sa fi iubita mea ?imi sopteste mie iar eu extrem de fericita ii raspund afirmativ si incep sa il sarut din nou . Fiecare penetrare a lui este ca o incarcare a bateriilor mele si il doresc pentru toata viata .

-Crys !il strig si ii spun ca numai pot voi ceda curand !

-Spune-mi iubita mea ?

Ce bine suna "iubita" cred ca incerc sa ma obisnuiesc cu asta in curand !

-Da-ti drumul iubito !

-Asta vroiam sa te rog si eu iubitule !

Simt o usurare ce imi acapara corpul si imi relaxeaza fiecare muschi ,pot jura ca aceasta partida este una de neuitat ,o pot trece in istoria vietii mele asa pot sa ma gandesc mereu la ea . Ma saruta din nou si imi sopteste marele "Te iubesc" . Ceee sa imi dea cineva cu ceva in cap caci simt ca acest barbat din fata mea tocmai mi-a spus ca ma iubeste ,oare am auzit bine ? Oare chiar ma iubeste ? Sau face misto de mine ? Il privesc si il rog sa imi repete ce a spus adineauri .


-Te iubesc !


Nu stiu daca am simtit cand am spus ca si eu il iubesc dar am spuso si am facut bine fiindca mi-am luat o piatra dupa inima in acest moment .

-Deci eu oficial sunt iubita ta ?il intreb eu inca odata !

-Da esti iubita mea !

Toata noaptea m-am bucurat de bratele lui calde si puternice .

Intoarce-te la mine Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum